Συνελήφθη 78χρονη για ληστεία τράπεζας- Και δεν ήταν η πρώτη φορά

Συνελήφθη 78χρονη για ληστεία τράπεζας- Και δεν ήταν η πρώτη φορά Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μια 78χρονη γυναίκα από το Μιζούρι συνελήφθη την Τετάρτη επειδή λήστεψε μια τράπεζα στο Pleasant Hill.

Η Bonnie Gooch συνελήφθη και κατηγορείται για ληστεία στην τράπεζα Goppert το απόγευμα της Τετάρτης, δήλωσε η αστυνομία του Pleasant Hill.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με την περιγραφή του ύποπτου οχήματος της Gooch και ήταν σταθμευμένο κοντά στην τράπεζα.

Βρήκαν την Gooch μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με στοιχεία που την συνέδεαν με τη ληστεία στην τράπεζα, είπε η αστυνομία.

«Προφανώς ήταν μια τεταμένη κατάσταση», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Pleasant Hill, Thomas Wright, στο FOX 4 News του Κάνσας Σίτι.

«Αλλά όταν τα χέρια μιας ηλικιωμένης γυναίκας βγαίνουν από το αυτοκίνητο και αυτή οδηγεί το ύποπτο όχημα, είναι λίγο σοκαριστικό» πρόσθεσε.

Η Gooch τέθηκε υπό κράτηση χωρίς να δημιουργήσει επεισόδιο.

Η 78χρονη έχει κατηγορηθεί για ληστείες τραπεζών και στο παρελθόν. Πριν από 3 χρόνια, το 2020 σε ηλικία 75 ετών η Gooch είχε συλληφθεί στο Lee's Summit για μια άλλη ληστεία τράπεζας. Αργότερα καταδικάστηκε.

Τότε, ο γιος της είπε ότι η μητέρα του «είχε φύγει από το σπίτι «θυμωμένη, λέγοντας ότι θα ληστέψει μια τράπεζα», σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο που επικαλείται το Fox 4.

Η ποινή της Gooch για αυτό το έγκλημα ανεστάλη και αφέθηκε ελεύθερη υπό εποπτευόμενη αναστολή, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Grooch είχε καταδικαστεί ωστόσο και στο παρελθόν για ληστεία τράπεζας. Το 1977, είχε κριθεί ένοχη για ληστεία τράπεζας στην Καλιφόρνια. 

Με πληροφορίες του NewYorkPost 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM