ΤΩΡΑ!

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδριάζει για την κατάσταση στη Συρία

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδριάζει για την κατάσταση στη Συρία Facebook Twitter
0

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συγκληθεί για να συζητήσει την κατάσταση στη Συρία τη Δευτέρα, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν Ιβ Λεντριάν, στο Twitter.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Γαλλία θα ασκήσει πιέσεις προκειμένου να επιτραπεί η πρόσβαση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Γάλλος ΥΠΕΞ είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η Γαλλία ζήτησε να συγκληθεί εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας με αντικείμενο τη Συρία, μετά την έναρξη των τουρκικών επιχειρήσεων στην επαρχία Αφρίν στη βόρεια Συρία.

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM