Συμβουλές του Ντόναλντ Τραμπ στη Μέγκαν Μαρκλ: «Παίρνει πολύ προσωπικά τον Τύπο»

Συμβουλές του Ντόναλντ Τραμπ στη Μέγκαν Μαρκλ: «Παίρνει πολύ προσωπικά τον Τύπο» Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ «παίρνει πολύ προσωπικά τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου» αλλά «την καταλαβαίνει».

«Παρακολούθησα τις συνεντεύξεις της και είδα πως το παίρνει πολύ προσωπικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νάιτζελ Φάρατζ, στον βρετανικό σταθμό LBC.

Ο Φάρατζ ρώτησε τον Τραμπ αν νιώθει άσχημα για την Δούκισσα του Σάσεξ, για την οποία ο ίδιος σχολίασε πως «ο Τύπος είναι πολύ άδικος απέναντί της».

«Υποθέτω πως θα πρέπει να είσαι λίγο πιο διαφορετικός από αυτό, αλλά το παίρνει πάρα πολύ προσωπικά και μπορώ να το καταλάβω αλλά δεν την γνωρίζω», είπε ο Τραμπ.

Μιλώντας για την επίσκεψή του στη Βρετανία τον περασμένο Ιούλιο, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως απόλαυσε πολύ την γνωριμία του με τον πρίγκιπα Χάρι και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Είναι ένας υπέροχος νεαρός. Όλη η οικογένεια είναι καταπληκτικοί, είναι σπουδαία», είπε ο Τραμπ.

Σχετικά με την βασίλισσα Ελισάβετ, την χαρακτήρισε «μια απίστευτη γυναίκα». «Χαμογελούσε και περνούσε καλά, το ίδιο και εγώ. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα και μου είπαν πως το απόλαυσε επίσης, μπορώ να σας πω κι εγώ πως το ευχαριστήθηκε», είπε για την συνάντησή του με την βασίλισσα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM