ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Σοφί Βιλμές: Στην εντατική λόγω κορωνοϊού η ΥΠΕΞ, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου

Σοφί Βιλμές: Στην εντατική λόγω κορωνοϊού η ΥΠΕΞ, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Facebook Twitter
EPA
0

Στην εντατική νοσηλεύεται, λόγω κορωνοϊού, η Σοφί Βιλμές, η υπουργός Εξωτερικών και μέχρι πρότινος πρωθυπουργός του Βελγίου.

Η κατάσταση της Βιλμές είναι σταθερή και έχει τις αισθήσεις της, δήλωσε εκπρόσωπός της. Στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης, συμπλήρωσε.

Η Σοφί Βιλμές ανακοίνωσε το Σάββατο, μέσω Twitter, ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια εκτίμησε ότι η μόλυνση προήλθε από το οικογενειακό περιβάλλον της, με δεδομένες τις προφυλάξεις που λαμβάνει εκτός σπιτιού.

Η Βελγίδα πολιτικός μπήκε σε καραντίνα την περασμένη Παρασκευή, όταν εμφάνισε «ύποπτα» συμπτώματα. Για αυτόν τον λόγο επέλεξε να μην μετάσχει στην κυβερνητική σύσκεψη στην οποία αποφασίστηκαν αυστηρότερα μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός, που «καλπάζει» στο Βέλγιο.

Η Βιλμές διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας έως την 1η Οκτωβρίου, στη μεταβατική κυβέρνηση του Βελγίου, ενώ πλέον είναι υπουργός Εξωτερικών.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Επόμενος στόχος του δράστη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Διεθνή / Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Επόμενος στόχος του δράστη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για προσωπικότητες υψηλού προφίλ, μεταξύ των οποίων, ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ