Σκύλοι «πήγαν» στα Όσκαρ: Πομεράνιαν ντύθηκε «Έλτον Τζον» -Με γυαλιά και μίνι πιάνο

Ντέξτερ: Το πομεράνιαν που ντύθηκε «Έλτον Τζον» σε εκδήλωση για σκύλους -Με γυαλιά και μίνι πιάνο Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Ένα πομεράνιαν ντυμένο ως Σερ Έλτον Τζον και ένα τσιουάου με μια στολή εμπνευσμένη από το «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ήταν μεταξύ των σκυλιών που παρουσιάστηκαν σε διαγωνισμό με θέμα το Χόλιγουντ.

Η εκδήλωση Furbabies UK, όπου οι ιδιοκτήτες ντύνουν τα κατοικίδιά τους με πολυτελή κοστούμια, είχε τον τίτλο Hollywood (A Day At The Oscars) προκειμένου να συμπέσει με την τελετή των βραβείων Όσκαρ.

Ο Ντέξτερ, ράτσας πομεράνιαν, έκλεψε την παράσταση με στολή εμπνευσμένη από τον Έλτον Τζον, με εντυπωσιακά γυαλιά και πιάνο μινιατούρα. Ο Ντέξτερ φόρεσε επίσης ένα ακόμη ρούχο σχεδιασμένο να μοιάζει με αγαλματίδιο Όσκαρ.

Από την άλλη, η Ρόζι, ράτσας τσιουάουα, φόρεσε μπλε στολή εμπνευσμένη από την Νικόλ Κίντμαν, πριν «συνεργαστεί» με ένα άλλο τσιουάου, την Μίνι, ως αδελφές Όλσεν. Από την άλλη, η Λίντι Λου, επίσης τσιουάου, εμπνεύση από την ταινία «Η Παντέμορφη και το Τέρας».

Τον Δεκέμβριο, η ομάδα πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση με θέμα τα Χριστούγεννα, ενώ σε προηγούμενο διαγωνισμό οι τετράποδοι ντύθηκαν σαν χαρακτήρες από την παιδική λογοτεχνία.

Με πληροφορίες Independent
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM