Σκοτώθηκε Σέρβος συνοριοφύλακας - Αλβανικής καταγωγής Κοσοβάροι οι δράστες λένε οι αρχές

Σκοτώθηκε Σέρβος συνοριοφύλακας - Αλβανικής καταγωγής Κοσοβάροι οι δράστες λένε οι αρχές Facebook Twitter
0

Επιβάτες οχήματος ταξί πιθανόν Κοσοβάροι, πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Σέρβο αστυνομικό ενώ τραυμάτισαν έναν άλλο, στην πόλη Λόζνιτσα στην δυτική Σερβία. 

Όπως ανακοινώθηκε από το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών, οι δύο Σέρβοι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν ως συνοριοφύλακες, το βράδυ της Τετάρτης, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σταμάτησαν το ταξί για να διεξάγουν έλεγχο ρουτίνας. 

Οι επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και ένας από αυτούς άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν συνοριοφύλακα ενώ ο άλλος φέρει τραύμα από σφαίρα στον ώμο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. 

Οι δράστες στην συνέχεια διέφυγαν πεζή προς δασώδη περιοχή. 

Ο οδηγός του ταξί προσήχθη και υποβάλλεται σε ανάκριση. 

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και την φωτογραφία του ενός δράστη από το διαβατήριο του που βρέθηκε εντός του οχήματος. Πρόκειται για ταξιδιωτικό έγγραφο που εκδόθηκε στο Κόσοβο στο όνομα Χαϊζίρι Αρτάν, ο οποίος γεννήθηκε το 1991. Στην ευρύτερη περιοχή της Λόζνιτσα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με την βοήθεια εναέριων μέσων προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM