Μια μητέρα που πουλάει σέξι φωτογραφίες της στο ίντερνετ ισχυρίζεται πως δέχθηκε bullying από άλλους γονείς στο σχολείο των παιδιών της, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αλλά λέει πως δεν θα σταματήσει. 

 

Γνωστή ως «Mrs. Poindexter» στην εφαρμογή OnlyFans, η Tiffany Poindexter από την Καλιφόρνια υποστηρίζει πως βγάζει πάνω από 150.000 δολάρια το μήνα δίνοντας πρόσβαση σε σέξι φωτογραφίες της και βίντεο, που έχει τραβήξει ο σύζυγός της. 

 

Όπως εξηγεί, όλα ξεκίνησαν όταν με τον σύζυγό της θέλησαν να «ζωντανέψουν» τη σχέση τους, δημοσιεύοντας κάποιες τολμηρές φωτογραφίες τους στο Reddit. Μετά την θερμή ανταπόκριση, κάποιος τους ρώτησε γιατί δεν κάνουν προφίλ στο OnlyFans, το οποίο και αποφάσισαν τελικά να δοκιμάσουν.

 

Σχολείο απέβαλε τρία παιδιά επειδή η μητέρα τους ποστάρει σέξι φωτογραφίες στο OnlyFans
H Poindexter με τον σύζυγό της συνεχίζουν να διαχειρίζονται από κοινού τον λογαριασμό στο OnlyFans, που τους αποφέρει έσοδα 150.000 δολαρίων μηνιαίως.

 

Η 44χρονη λέει πως γονείς ξεκίνησαν εκστρατεία για να διώξουν τα παιδιά της από το καθολικό σχολείο, όπου φοιτούσαν, όταν ανακάλυψαν τον λογαριασμό της πέρυσι το καλοκαίρι. 

 

«Κάποιες γυναίκες από την περιοχή μου εκτύπωσαν φωτογραφίες που δημοσίευσα στο OnlyFans και τις έστειλαν μέσω email στη διεύθυνση του σχολείου των παιδιών μου», είπε στο JamPress. «Έχουμε ακούσει διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως φαίνεται ήταν "ενοχλητικό, αηδιαστικό και τρομακτικό" και "τα παιδιά μου έπρεπε να φύγουν από το σχολείο!"», προσθέτει. 

 

 


Η Tiffany Poindexter υποστηρίζει πως η διεύθυνση του σχολείου επέλεξε να μην εμπλακεί, ωστόσο κατόπιν πιέσεων και μετά την δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, καθώς η ίδια μίλησε δημοσίως σε πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, αποφασίστηκε να αποβληθούν τα τρία παιδιά. 

 

«Η επιδίωξη από μεριάς σας της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να προωθήσετε τη σελίδα σας με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η διεύθυνση του σχολείου, σε email που δημοσίευσε το τοπικό κανάλι CBS 13. 

 

 


Στο μεταξύ, με τον σύζυγό της, συνεχίζουν να διαχειρίζονται από κοινού τον λογαριασμό και αποδίδουν τον«πόλεμο» εναντίον τους σε «ζήλια». 

 

«Υποθέτω πως οι περισσότεροι σύζυγοι έχουν ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό της Tiffany», λέει ο Chris Poindexter, σύζυγος της 44χρονης μητέρας. «Ίσως γι' αυτό οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν τέτοιο θέμα μαζί μας», καταλήγει. 

 

Με πληροφορίες από New York Post