Σερβία: Στους 16 οι νεκροί από το δυστύχημα στον σταθμό - Πέθανε νεαρός που είχε τραυματιστεί

Σερβία: Στους 16 οι νεκροί από το δυστύχημα στον σταθμό - Πέθανε νεαρός που είχε τραυματιστεί Facebook Twitter
Το σημείο του δυστυχήματος στον σταθμό του Νόβι Σαντ στη Σερβία
0

Στους 16 αυξήθηκε σήμερα ο απολογισμός του δυστυχήματος που συνέβη την 1η Νοεμβρίου στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ στη Σερβία.

Πέθανε νεαρός που είχε τραυματιστεί από την κατάρρευση στεγάστρου του σταθμού, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Πρόκειται για έναν 19χρονο Βούκασιν Τσρντσέβιτς που πέθανε την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025.

«Παρόλα τα μέτρα που ελήφθησαν και τη μέγιστη αφοσίωση του προσωπικού μας, ο ασθενής υπέκυψε στα πολύπλοκα τραύματά του και στις επιπλοκές που προήλθαν από αυτά. Υποβάλλουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος», αναφέρει το νοσοκομείο σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε στον ιστότοπό του.

Το δυστύχημα συνέβη την 1η Νοεμβρίου, έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στη βόρεια πόλη Νόβι Σαντ.

Πολλοί στη Σερβία αναφέρουν ότι το θανατηφόρο δυστύχημα ήταν αποτέλεσμα κακών εργασιών ανακαίνισης στο κτίριο του σταθμού, οι οποίες «προέκυψαν από ανεξέλεγκτη κυβερνητική διαφθορά, αμέλεια και μη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανακοίνωσε σχέδια για διοργάνωση αντισυγκεντρώσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να κλιμακώσουν περαιτέρω τις εντάσεις και ενδεχομένως να προκαλέσουν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών.

Με πληροφορίες από ΑΡ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ