Σειρήνες προειδοποίησης ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ

Σειρήνες προειδοποίησης ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Σειρήνες προειδοποίησης ήχησαν σήμερα στο κεντρικό Ισραήλ λόγω ενός αριθμού βλημάτων που εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο προς το ισραηλινό έδαφος, ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας.

Στο μεταξύ η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι στοχοθέτησε ισραηλινή ναυτική βάση κοντά στη Χάιφα, μία ημέρα έπειτα από μια άλλη επίθεση εναντίον άλλης στρατιωτικής βάσης στην ίδια περιοχή, στην οποία σκοτώθηκαν τέσσερις στρατιώτες.

«Παραμένουμε σε εγρήγορση και είμαστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστούμε τη χώρα μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χεζμπολάχ.

Εξάλλου το σιιτικό κίνημα επεσήμανε ότι έβαλε εναντίον ισραηλινών δυνάμεων που είχαν προχωρήσει στο χωριό Μαρούν αλ Ρας, στον νότιο Λίβανο, κοντά στη μεθόριο με το Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ διευκρίνισε ότι μαχητές της χρησιμοποίησαν «όλμους του πυροβολικού εναντίον συγκεντρωμένων στρατιωτών του εχθρού» σε αυτό το χωριό.
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM