Σειρήνες προειδοποίησης ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ

Σειρήνες προειδοποίησης ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Σειρήνες προειδοποίησης ήχησαν σήμερα στο κεντρικό Ισραήλ λόγω ενός αριθμού βλημάτων που εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο προς το ισραηλινό έδαφος, ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας.

Στο μεταξύ η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι στοχοθέτησε ισραηλινή ναυτική βάση κοντά στη Χάιφα, μία ημέρα έπειτα από μια άλλη επίθεση εναντίον άλλης στρατιωτικής βάσης στην ίδια περιοχή, στην οποία σκοτώθηκαν τέσσερις στρατιώτες.

«Παραμένουμε σε εγρήγορση και είμαστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστούμε τη χώρα μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χεζμπολάχ.

Εξάλλου το σιιτικό κίνημα επεσήμανε ότι έβαλε εναντίον ισραηλινών δυνάμεων που είχαν προχωρήσει στο χωριό Μαρούν αλ Ρας, στον νότιο Λίβανο, κοντά στη μεθόριο με το Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ διευκρίνισε ότι μαχητές της χρησιμοποίησαν «όλμους του πυροβολικού εναντίον συγκεντρωμένων στρατιωτών του εχθρού» σε αυτό το χωριό.
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM