Σε θεραπεία για αυτοκτονικές τάσεις είχε υποβληθεί ο Λούμπιτς

Σε θεραπεία για αυτοκτονικές τάσεις είχε υποβληθεί ο Λούμπιτς Facebook Twitter
2

Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus, που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, είχε υποβληθεί σε θεραπεία για αυτοκτονικές τάσεις πριν από χρόνια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση.

Ωστόσο, διευκρίνισαν πως ο Αντρέας Λούμπιτς δεν είχε λάβει θεραπεία πρόσφατα. Είπαν ότι είχε περάσει μια μεγάλη περίοδο ψυχοθεραπείας, και είχε αυτοκτονικές τάσεις, πριν αποκτήσει το δίπλωμα πιλότου. Από τότε φέρεται να μην είχε δείξει σημάδια αυτοκτονικής συμπεριφοράς ή επιθετικότητας, κατά τις επισκέψεις του σε γιατρούς.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, οι εισαγγελείς ανέφεραν επίσης ότι δεν βρήκαν στοιχεία για το κίνητρο του συγκυβερνήτη, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία από το μαύρο κουτί φέρεται να οδήγησε σκόπιμα το αεροσκάφος στη συντριβή του.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ναι και επίσης να καταγραφεί ότι όταν ήταν 5 χρονών οι γονείς του αρνήθηκαν να του πάρουν ποδήλατο, γεγονός που σημάδεψε την κατοπινή ζωή του.. Ας σταματήσει επιτέλους ο διασυρμός της ψυχικής υγείας του πιλότου, είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες, δεν υπάρχει λόγος να τους στήνουμε και να αρχίζουμε να πυροβολάμε! Και φυσικά είναι τόσο εξωφρενικά εύκολο να ρίξουμε όλο το φταίξιμο σε κάποιον που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ψυχικά προβλήματα και δεν ζει πια..ΕΛΕΟΣ! Το πιάσαμε το νόημα, μην αγχώνεστε, θα καθαρίσετε με 50.000 έκαστος...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ