Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση

Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση Facebook Twitter
0

Δείγματα DNA από τα μισά από τα 150 θύματα της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings έχουν συγκεντρώσει οι ερευνητές στις γαλλικές Άλπεις, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα έχουν απομονωθεί 78 διαφορετικά DNA, ώστε να συγκριθούν με αυτά των οικογενειών των θυμάτων και να γίνει η ταυτοποίηση, όπως  δήλωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Μπρις Ρομπέν.

Σύμφωνα επίσης με τον εισαγγελέα, ίσως μέχρι το βράδυ να ολοκληρωθεί και μία οδός πρόσβασης στον τόπο της τραγωδίας, με οχήματα 4Χ4 ώστε να  μεταφερθούν μεγάλα κομμάτια της ατράκτου που είναι δύσκολο να μεταφερθούν με ελικόπτερα.

Εν τω μεταξύ το itv news ανέβασε βίντεο που όπως γράφει δείχνει τον 28χρονο συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης να πετά τον καιρό που εκπαιδευόταν ως πιλότος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM