Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση

Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση Facebook Twitter
0

Δείγματα DNA από τα μισά από τα 150 θύματα της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings έχουν συγκεντρώσει οι ερευνητές στις γαλλικές Άλπεις, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα έχουν απομονωθεί 78 διαφορετικά DNA, ώστε να συγκριθούν με αυτά των οικογενειών των θυμάτων και να γίνει η ταυτοποίηση, όπως  δήλωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Μπρις Ρομπέν.

Σύμφωνα επίσης με τον εισαγγελέα, ίσως μέχρι το βράδυ να ολοκληρωθεί και μία οδός πρόσβασης στον τόπο της τραγωδίας, με οχήματα 4Χ4 ώστε να  μεταφερθούν μεγάλα κομμάτια της ατράκτου που είναι δύσκολο να μεταφερθούν με ελικόπτερα.

Εν τω μεταξύ το itv news ανέβασε βίντεο που όπως γράφει δείχνει τον 28χρονο συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης να πετά τον καιρό που εκπαιδευόταν ως πιλότος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM