Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση

Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση Facebook Twitter
0

Δείγματα DNA από τα μισά από τα 150 θύματα της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings έχουν συγκεντρώσει οι ερευνητές στις γαλλικές Άλπεις, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα έχουν απομονωθεί 78 διαφορετικά DNA, ώστε να συγκριθούν με αυτά των οικογενειών των θυμάτων και να γίνει η ταυτοποίηση, όπως  δήλωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Μπρις Ρομπέν.

Σύμφωνα επίσης με τον εισαγγελέα, ίσως μέχρι το βράδυ να ολοκληρωθεί και μία οδός πρόσβασης στον τόπο της τραγωδίας, με οχήματα 4Χ4 ώστε να  μεταφερθούν μεγάλα κομμάτια της ατράκτου που είναι δύσκολο να μεταφερθούν με ελικόπτερα.

Εν τω μεταξύ το itv news ανέβασε βίντεο που όπως γράφει δείχνει τον 28χρονο συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης να πετά τον καιρό που εκπαιδευόταν ως πιλότος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM