Σε αργία καθηγήτρια επειδή έχει OnlyFans- Μαζεύουν υπογραφές για να γυρίσει

Σε αργία καθηγήτρια επειδή έχει OnlyFans- Μαζεύουν υπογραφές για να γυρίσει Facebook Twitter
0

Σε αργία τέθηκε μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Μιζούρι, επειδή αποκαλύφθηκε ότι έχει λογαριασμό στο OnlyFans, στο οποίο ανεβάζει βίντεο. 

Η 28χρονη Μπριάνα Κόπατζ ήξερε ότι θα έρθει η ημέρα που θα αποκαλύπτονταν ο λογαριασμός της στο OnlyFans. Δηλώνει πως δεν το μετανιώνει, παρότι ξέρει πως ίσως αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι δεν θα ξαναδιδάξει. Στο μεταξύ, κάποιοι μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να γυρίσει στο σχολείο. 

«Ήταν σαν να υπήρχε πάντα ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, σαν να μην ήξερα πότε θα με ανακαλύψουν. Πριν από δύο εβδομάδες είπαν σε εμένα και τον σύζυγό μου ότι το είχαν ανακαλύψει κάποιοι. Οπότε ήξερα ότι θα έρθει αυτή η ημέρα», δήλωσε η Κόπατζ στο St Louis Post-Dispatch.

Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που η 28χρονη δίδασκε στο γυμνάσιο του Σεντ Κλερ, στην κομητεία Φράνκλιν. Όταν έφτασε στα «αυτιά» των τοπικών εκπαιδευτικών αρχών πως έχει λογαριασμό στο OnlyFans, τέθηκε σε αργία και ξεκίνησε έρευνα για το θέμα

Ο διευθυντής του σχολείου, Κάιλ Κρουζ, ανέφεραν ότι πρόσφατα ενημερώθηκαν ότι εργαζόμενη «μπορεί να είχε αναρτήσει ανάρμοστο υλικό σε μία ή περισσότερες ιστοσελίδες». Έτσι, ξεκίνησε η έρευνα από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές. 

Έβγαζε 8.000-10.000$ τον μήνα από το OnlyFans

Η Μπριάνα Κόπατζ δήλωσε ότι άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι τον λογαριασμό της στο OnlyFans, προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά της. Έβγαζε 8.000-10.000 δολάρια τον μήνα από την πλατφόρμα, συμπλήρωσε. 

Επέλεξε το OnlyFans επειδή το περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές και έτσι πίστευε ότι θα μπορούσε να κρατήσει κρυφή αυτή την παράλληλη δραστηριότητά της. 

Δεν ξέρει ποιος ενημέρωσε τις αρχές, όμως εκτιμά ότι αυτό έγινε αφού εμφανίστηκε σε βίντεο μαζί με τον σύζυγό της και άλλους δύο δημιουργούς του OnlyFans, που έχουν αρκετούς συνδρομητές. 

«Λένε ότι δεν έχουν πάρει ακόμη απόφαση, αλλά πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψω. Έχω επίγνωση του γεγονότος ότι πιθανότατα δεν θα ξαναδιδάξω, αλλά ήξερα το ρίσκο που έπαιρνα. Λυπάμαι για αυτό, μου λείπουν οι μαθητές μου», δήλωσε η 28χρονη.  

«Δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα. Δεν κάνω κάτι παράνομο», σημείωσε και πρόσθεσε ότι από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεση αυτή, απέκτησε περίπου 100 νέους συνδρομητές. Επίσης, υπερδιπλασίασε τη συνδρομή που ζητά, ενώ σκοπεύει να συνεχίσει την ενασχόλησή της με το OnlyFans.  

«Δεν μετανιώνω που μπήκα στο OnlyFans. Ξέρω ότι μπορεί να είναι ταμπού ή ότι κάποιοι ίσως πιστεύουν ότι είναι ντροπιαστικό. Αλλά εγώ δεν το πιστεύω», κατέληξε. 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η είδηση, κάποιοι άρχισαν να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να επιτραπεί στην εκπαιδευτικό να γυρίσει στο σχολείο. Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει περίπου 850 άνθρωποι. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea θα μεταφερθούν σε ταμείο για την Ουκρανία

Διεθνή / Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea σε ταμείο για την Ουκρανία

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα του Ρώσου ολιγάρχη
THE LIFO TEAM
Νότια Αφρική DJ Δολοφονία

Διεθνή / Δολοφονήθηκε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ

Yλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταγράφει έναν άνδρα με ράστα, ντυμένο με στολή που έμοιαζε με στολή εταιρείας ασφαλείας, να πυροβολεί το θύμα πριν τραπεί σε φυγή
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το μουσείο - Παρατείνεται η απεργία των εργαζομένων

Διεθνή / Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάνουν λόγο για μια ολοένα και μεγαλύτερη λίστα προβλημάτων, που περιλαμβάνει χρόνια υποστελέχωση, φθορές στις υποδομές, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας
THE LIFO TEAM