Μοντέλο του Onlyfans παρενοχλούσε παίκτες της Τσέλσι- Τους εκβίαζε με μηνύματα

Onlyfans model Orla Melissa Sloan allegedly blackmailed and harassed several Chelsea players Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Όρλα Μελίσσα Σλόαν είναι 22 ετών, δηλώνει μοντέλο του OnlyFans και πρόσφατα το όνομά της ενεπλάκη σε ερωτικό σκάνδαλο με τρεις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, οι Μπεν Τσίλγουελ, Μέισον Μάουντ και Μπίλι Γκίλμουρ είναι προς το παρόν οι παίκτες που φέρεται να εκβίαζε η 22χρονη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και οι τρεις είχαν κάποια στιγμή σχέση μαζί της, ωστόσο όταν αποφάσισαν να την λήξουν, η Όρλα Μελίσσα Σλόαν άρχισε να τους παρενοχλεί και να τους εκβιάζει.

«Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις αυτές ήταν μια βραδιά, εκείνη έκανε σαν να είχε κανονική σχέση μαζί τους», αναφέρει η Marca, ενώ φέρεται να είχε στην κατοχή της 21 τηλεφωνικούς αριθμούς διαφορετικών ποδοσφαιριστών.

Η 22χρονη είναι πλέον αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης, αφού παραδέχτηκε τρία αδικήματα: ένα για μη βίαιη παρενόχληση του Chilwell και δύο για παρενόχληση του Mount και του Gilmour.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μόνο παίκτες που υφίστανται τέτοιου είδους παρενοχλήσεις, αφού προπονητές όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν επίσης φανατικές θαυμάστριες.

Γνωστό παράδειγμα η περίπτωση της Ελ Μπρουκ, που μετρά 700.000 followers στο Instagram. 

Μιλώντας στο Betting Sites για τον Ισπανό προπονητή, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει δημοσίως «σέξι», σχολιάζοντας πως «είναι πιο όμορφος τώρα από ό,τι όταν είχε μαλλιά. Είναι σαν Ισπανός βασιλιάς!».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM