Οι Ρώσοι απειλούν: Θα χτυπήσουμε στόχους στο Κίεβο - Οι πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

Προειδοποίηση Ρώσων: Θα χτυπήσουμε στόχους στο Κίεβο - Οι πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προειδοποιεί τους κατοίκους στο Κίεβο να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους καθώς σχεδιάζεται χτύπημα στόχων στην ουκρανική πρωτεύουσα, όπως μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης, το υπουργείο Άμυνας τονίζει ότι οι ρωσικές δυνάμεις ετοιμάζονται να εξαπολύσουν «πλήγματα υψηλής ακρίβειας» κατά της «Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) και του 72ου Κέντρου Πληροφοριών και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων (PSO)» στο Κίεβο.

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες που εμπλέκονται από Ουκρανούς εθνικιστές σε προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που ζουν κοντά σε σταθμούς αναμετάδοσης, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», αναφέρεται.

Στο μεταξύ, βίντεο που ανήρτησε δημοσιογράφος του Guardian κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνοντας πλήθος ανθρώπων σε σιδηρόδρομο του Κιέβου οι οποίοι προσπαθούν να φύγουν από την πόλη. 

Με πληροφορίες από Guardian και CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM