Προαγωγή για αστυνομικό στην Αργεντινή που θήλασε ξένο μωρό εν ώρα υπηρεσίας

Προαγωγή για αστυνομικό στην Αργεντινή που θήλασε ξένο μωρό εν ώρα υπηρεσίας Facebook Twitter
3

Μια νεαρή αστυνομικός στην Αργεντινή πήρε τιμητική προαγωγή επειδή εν ώρα υπηρεσίας θήλασε ένα μωρό που έκλαιγε.

Ο Celeste Ayala βρισκόταν στο καθήκον στο νοσοκομείο Sor María Ludovica κοντά στο Μπουένος Άιρες όταν άκουσε το κλάμα του μωρού.

Αφότου μίλησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και πήρε άδεια, θήλασε το μωρό, το οποίο είχε πριν από λίγο απομακρυνθεί από τη μητέρα του, ανέφερε η αστυνομία του Μπουένος Άιρες στο CNN.

Τα νέα και η φωτογραφία της πράξης της Ayala εξαπλώθηκαν στο διαδίκτυο από το συνάδελφό της, Marcos Heredia, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook.

Ο Hereida έγραψε: «Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή τη μεγάλη αγάπη που έδειξες σήμερα με αυτό το μωρό, το οποίο δεν γνώριζες, αλλά για τον οποίο δεν δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα. Δεν σε ενδιέφερε αν ήταν βρώμικο ή αν δεν μύριζε ωραία ... Τέτοια εικόνα δεν την συναντάς κάθε μέρα».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου, η οποία είναι η εθνική επέτειος στην Αργεντινή.

Η φωτογραφία άρχισε να γίνεται viral και να συγκεντρώνει πάνω από 100 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Προαγωγή για αστυνομικό στην Αργεντινή που θήλασε ξένο μωρό εν ώρα υπηρεσίας Facebook Twitter


Η Ayala είπε στην ιστοσελίδα Cronica: «Παρατήρησα ότι ήταν πεινασμένος, καθώς έβαζε το χέρι του στο στόμα του, γι 'αυτό ζήτησα να τον αγκαλιάσω και να τον θηλάσω. Ήταν μια θλιβερή στιγμή, ράγισε η ψυχή μου που τον έβλεπα έτσι. Η κοινωνία πρέπει να είναι ευαίσθητη στα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά».

Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το μωρό ήταν ένα μόνο από μια οικογένεια με έξι ακόμη παιδιά που ήταν υποσιτισμένα και απομακρύνθηκαν από τη μητέρα τους, η οποία φαίνεται να τα κακομεταχειρίζονταν.

Αναγγέλλοντας την προαγωγή της Celeste Ayala σε λοχία, ο υπουργός ασφαλείας του Μπουένος Άιρες, Cristian Ritondo, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά για αυτή τη χειρονομία αγάπης που ηρέμησε το μωρό».

«Αυτό είναι το πρότυπο της αστυνομίας για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Αυτή είναι η αστυνομία που θέλουμε» κατέληξε ο ίδιος.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
«Αυτό είναι το πρότυπο της αστυνομίας για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Αυτή είναι η αστυνομία που θέλουμε» κατέληξεΣτο νοσοκομείο δεν τον περιθαλψανε τον υποσιτισμενο μπέμπη-ασθενη; Δε βρέθηκε ένα μπουκαλάκι γάλα, να πιει και βρέθηκε η αστυνομικός να τον θηλάσει; Οκ.Διαφημίσουν την αστυνομία και δυσφημιζουν τα νοσοκομεία.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ