Πώς μία TikToker αντάλλαξε μία φουρκέτα για ένα σπίτι: Η απίστευτη διαδρομή με τους εκατομμύρια followers

Πώς μία TikToker αντάλλαξε μία φουρκέτα για ένα σπίτι: Η απίστευτη διαδρομή με τους εκατομμύρια followers Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Μπορεί να φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας και όμως πρόκειται για πραγματικότητα. Μία TikToker κατάφερε να γίνει ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού μετά από ανταλλαγή που έκανε με μία φουρκέτα.

Ο λόγος για την 30χρονη Demi Skipper από το Σαν Φρανσίσκο, η οποία τον Μάιο του 2020 ξεκίνησε το «ταξίδι» της στο «Trade Me Project». Ένα «ταξίδι» κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκε πάνω από 5 εκατομμύρια followers, καθώς η ιστορία της γινόταν όλο και πιο συναρπαστική.

Σε αναζητήσεις που έκανε για μεταχειρισμένα προϊόντα μέσω του Facebook του Marketplace, του Craigslist και του eBay, έψαχνε να βρει υποψήφιους πωλητές, προκειμένου να ανταλλάξουν προϊόντα τους με τα δικά της.

Η διαδρομή μέχρι την απόκτηση ενός σπιτιού ξεκίνησε από μία φουρκέτα της. Αρχικά, η Demi Skipper, την αντάλλαξε με ένα ζευγάρι φθηνά σκουλαρίκια. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το BBC, μέσω της διαδικασίας αυτής, απέκτησε τέσσερα ποτήρια και αργότερα μία ηλεκτρική σκούπα.

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο ζητώντας συναλλαγές στο TikTok και στο Instagram, ενώ εξήγησε πώς ο απώτερος στόχος της ήταν να φτάσει σε ένα σπίτι.

Ακολούθησαν ένα snowboard, ένα ζευγάρι ακουστικά, ένα laptop και μία κάμερα.

Ωστόσο, η «διαδρομή» της δεν σταμάτησε εκεί. Η Demi Skipper κατάφερε να δώσει διάφορα παπούτσια  Nike με ένα iPhone, για να αποκτήσει αργότερα ένα αυτοκίνητο Dodge Caravan του 2008.

Αρχικά, η Skipper αντάλλασσε προϊόντα από την έδρα της το Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, αργότερα ταξίδεψε σε αρκετές περιοχές της Αμερικής, προκειμένου να φτάσει στο στόχο της, την απόκτηση ενός σπιτιού.

Στη συνέχεια, απέκτησε ένα Mini Cooper μετά από ανταλλαγή με το Dodge, ενώ αργότερα έδωσε το πρώτο όχημα για ένα κολιέ. Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν αποδείχθηκε καλή για την ίδια, καθώς η αξία του κολιέ ήταν μικρότερη από αυτή που εκτιμούσε.

Δύο εβδομάδες αργότερα, το κολιέ «μετατράπηκε» σε ποδήλατο γυμναστικής, το οποίο αντάλλαξε  αποκτώντας Mustang για να γίνει στη συνέχεια ιδιοκτήτρια μίας ξύλινης καλύβας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αυτής, η Skipper πήρε τα κλειδιά ενός Honda CRV και τριών τρακτέρ, ενώ κατάφερε να αποκτήσει μία κάρτα, με την οποία μπορούσε να φάει όσο φαγητό ήθελε δωρεάν για ένα χρόνο στα καταστήματα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας.

Ωστόσο, η κάρτα έγινε τροχόσπιτο αξίας 40.000 δολαρίων, το οποίο την... οδήγησε στον τελικό της στόχο. Στην απόκτηση ενός σπιτιού στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ