Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν Facebook Twitter
H Emily in Paris μετακομίζει στη Ρώμη για την επόμενη σεζόν
0

Πολιτικό ευρωπαϊκό beef έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για την «Emily in Paris», την δημοφιλέστατη σειρά του Netflix.

Παρίσι και Ρώμη ερίζουν για την όμορφη, χαριτωμένη και αφελή Αμερικανίδα Έμιλι που ζει το ευρωπαϊκό όνειρο στη γαλλική πρωτεύουσα αρχικά - μέχρι που ο δρόμος της την φέρνει στην αιώνια πόλη.

Την κόντρα ξεκίνησε ο Εμανουέλ Μακρόν, όταν σε δηλώσεις του επέμεινε πως η Έμιλι πρέπει να επιστρέψει στο Παρίσι και πως δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκεται στη Ρώμη. Στην ίδια συνέντευξη στο Variety, ο Γάλλος πρόεδρος είπε ακόμη ότι θα «πολεμήσει σκληρά» για να φέρει την Έμιλι πίσω στο Παρίσι.

«Χαλάρωσε», του απάντησε άμεσα ο δήμαρχος της Ρώμης, μην αφήνοντας αναπάντητη μια τέτοια πρόκληση: «Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν μην ανησυχείς: η Έμιλι τα πάει πολύ καλά στη Ρώμη», απάντησε ο Γκουαλτιέρι. «Και δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά: ας την αφήσουμε να επιλέξει», πρόσθεσε.

Η σειρά, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix, αφηγείται την ιστορία της Αμερικανίδας Έμιλι Κούπερ που ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Η Έμιλι, ωστόσο, πρόκειται να μετακομίσει από το Παρίσι στη Ρώμη την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter Roma την Τετάρτη, ο Γκουαλτιέρι προειδοποίησε τον Γάλλο πρόεδρο να μην «εκφοβίσει και να μην παρέμβει στα σχέδια παραγωγής του Netflix» για την επόμενη σεζόν της σειράς. Ο Γκουαλτιέρι είπε επίσης ότι μίλησε για τα σχόλια του Μακρόν με τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό και γέλασαν και οι δύο γι' αυτό. «Βλέπουμε τη μετακόμιση της Έμιλι στη Ρώμη ως επιβεβαίωση ότι η πόλη μας γίνεται όλο και πιο σημαντική και είμαστε αρκετά χαλαροί σχετικά με τις αποφάσεις παραγωγής του Netflix. Ξέρουν τι κάνουν», είπε, προσθέτοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύουμε ότι ο κ. Μακρόν πρέπει απλώς να χαλαρώσει».

Με πληροφορίες από Politico

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM