Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν Facebook Twitter
H Emily in Paris μετακομίζει στη Ρώμη για την επόμενη σεζόν
0

Πολιτικό ευρωπαϊκό beef έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για την «Emily in Paris», την δημοφιλέστατη σειρά του Netflix.

Παρίσι και Ρώμη ερίζουν για την όμορφη, χαριτωμένη και αφελή Αμερικανίδα Έμιλι που ζει το ευρωπαϊκό όνειρο στη γαλλική πρωτεύουσα αρχικά - μέχρι που ο δρόμος της την φέρνει στην αιώνια πόλη.

Την κόντρα ξεκίνησε ο Εμανουέλ Μακρόν, όταν σε δηλώσεις του επέμεινε πως η Έμιλι πρέπει να επιστρέψει στο Παρίσι και πως δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκεται στη Ρώμη. Στην ίδια συνέντευξη στο Variety, ο Γάλλος πρόεδρος είπε ακόμη ότι θα «πολεμήσει σκληρά» για να φέρει την Έμιλι πίσω στο Παρίσι.

«Χαλάρωσε», του απάντησε άμεσα ο δήμαρχος της Ρώμης, μην αφήνοντας αναπάντητη μια τέτοια πρόκληση: «Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν μην ανησυχείς: η Έμιλι τα πάει πολύ καλά στη Ρώμη», απάντησε ο Γκουαλτιέρι. «Και δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά: ας την αφήσουμε να επιλέξει», πρόσθεσε.

Η σειρά, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix, αφηγείται την ιστορία της Αμερικανίδας Έμιλι Κούπερ που ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Η Έμιλι, ωστόσο, πρόκειται να μετακομίσει από το Παρίσι στη Ρώμη την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter Roma την Τετάρτη, ο Γκουαλτιέρι προειδοποίησε τον Γάλλο πρόεδρο να μην «εκφοβίσει και να μην παρέμβει στα σχέδια παραγωγής του Netflix» για την επόμενη σεζόν της σειράς. Ο Γκουαλτιέρι είπε επίσης ότι μίλησε για τα σχόλια του Μακρόν με τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό και γέλασαν και οι δύο γι' αυτό. «Βλέπουμε τη μετακόμιση της Έμιλι στη Ρώμη ως επιβεβαίωση ότι η πόλη μας γίνεται όλο και πιο σημαντική και είμαστε αρκετά χαλαροί σχετικά με τις αποφάσεις παραγωγής του Netflix. Ξέρουν τι κάνουν», είπε, προσθέτοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύουμε ότι ο κ. Μακρόν πρέπει απλώς να χαλαρώσει».

Με πληροφορίες από Politico

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη απομακρύνεται από τον κίνδυνο κρίσης στα καύσιμα αεροσκαφών εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Παρά τον πόλεμο και τις πιέσεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, αεροπορικές εταιρείες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εμφανίζονται πλέον καθησυχαστικές για την επάρκεια καυσίμων και την ομαλή διεξαγωγή των καλοκαιρινών πτήσεων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ FED

Διεθνή / Τραμπ: Βάζει τον δικό του άνθρωπο στη Fed αλλά οι αγορές έχουν άλλα σχέδια

Η επιλογή του για τη νέα ηγεσία της Fed φέρνει προσδοκίες για χαμηλότερα επιτόκια, όμως ο επίμονος πληθωρισμός, ο πόλεμος στο Ιράν και οι πιέσεις των αγορών δυσκολεύουν το σχέδιο του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Διεθνή / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι καταδικασμένος δολοφόνος και τρομοκράτης»

Το σχόλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποφυλάκιση του φερόμενου ως αρχηγού της 17 Νοέμβρη, που είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / CNN: Δεν αναμένεται να υπογραφεί σήμερα συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ και το Ιράν συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως να αναμένεται η υπογραφή της σήμερα, καθώς παραμένουν ανοιχτά κρίσιμα ζητήματα γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα και τις κυρώσεις
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM