Εμανουέλ Μακρόν για Emily in Paris: «Θα τους ζητήσουμε να παραμείνει στο Παρίσι, στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα»

Εμανουέλ Μακρόν για Emily in Paris: «Θα τους ζητήσουμε να παραμείνει στο Παρίσι, στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα» Facebook Twitter
Emily in Paris / IMDB
0

Το ζήτημα της παραμονής της ηρωίδας Emily από τη δημοφιλή σειρά «Emily in Paris» στο Παρίσι, έθεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Variety, ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρθηκε στη σειρά «Emily in Paris» και στο θέμα της μετακόμισης της πρωταγωνίστριας από το Παρίσι στη Ρώμη. «Θα τους ζητήσουμε να μείνει στο Παρίσι», ξεκαθάρισε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνει στο Παρίσι. Η «Έμιλι στο Παρίσι» στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Γαλλίας καθώς στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η Emily την οποία υποδύεται η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, μετακόμισε στη Ρώμη λόγω δουλειάς.

Σημειώνεται πως η τεράστια επιτυχία της σειράς, οδήγησε ακόμη και την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, να κάνει guest εμφάνιση στην προηγούμενη σεζόν.
«Ήμουν πολύ υπερήφανος και εκείνη πολύ χαρούμενη που το έκανε. Διαρκεί μόνο μερικά λεπτά αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή για εκείνη», συμπλήρωσε για την εμφάνισή της.

Όσο για τον αντίκτυπο της σειράς στο εξωτερικό, ο Γάλλος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως «είναι πολύ καλή για την εικόνα της Γαλλίας».

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Διεθνή / Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η βρετανικής προέλευσης βόμβα με βάρος 250 κιλά, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί και έπρεπε να εξουδετερωθεί επιτόπου
LIFO NEWSROOM
Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Διεθνή / Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Η Zara έχει ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και δήλωσε ότι και τα δύο μοντέλα διέθεταν ιατρικές βεβαιώσεις που αποδείκνυαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες
LIFO NEWSROOM
Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Διεθνή / Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Το περισσότερο νερό αντλείται από πηγάδια με υφάλμυρο νερό που έχει μολυνθεί περαιτέρω από λύματα και χημικά που στάζουν από τα ερείπια, εξαπλώνοντας τη διάρροια και την ηπατίτιδα.
LIFO NEWSROOM
Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Διεθνή / Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Ο πατέρας του δήλωσε πως ο γιος του ήταν «φανατικός» οπαδός του συγκροτήματος και πως ολόκληρη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό του
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Διεθνή / Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Μεταξύ των συστάσεων της Ελλάδας ήταν «να αντιμετωπιστεί η διάκριση και η βία κατά των γυναικών και των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ και τη διασφάλιση της προστασίας των μειονοτήτων»
LIFO NEWSROOM