Το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ απέκτησε emoji -Ένα κόργκι με κορώνα

Το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ απέκτησε emoji -Ένα κόργκι με κορώνα Facebook Twitter
0

Δεν είναι μυστικό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα ζώα και μάλιστα έχει αδυναμία στους σκύλους ράτσας κόργκι.

Μάλιστα, φημολογείται ότι δεν της αρέσει τίποτα περισσότερο από το να περνά χρόνο με τα κατοικίδια της. Η αγάπη της βασίλισσας Ελισάβετ για τα κόργκι ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία.

Σύμφωνα με την Mirror, σε πολύ νεαρή ηλικία, μαζί με την αδερφή της, την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, λάτρεψαν τα κόργκι που είχαν τα παιδιά της μαρκησίας του Μπαθ.

Το 1933, όταν ήταν επτά ετών, ο πατέρας της, ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ', έφερε στο σπίτι τον Ντούκι, ένα ουαλικό κόργκι και κάπως έτσι άρχισε ο έρωτας με την συγκεκριμένη ράτσα σκύλου.

Οπότε, δεν προκαλεί έκπληξη ότι για να τιμηθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο επιλέχθηκε ως emoji ένα κόργκι.

Η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε σήμερα ένα emoji κόργκι με το όνομα «PJ». 

Ο λογαριασμός Royal Family στο Twitter εξέφρασε την ελπίδα ότι το emoji θα χρησιμοποιηθεί απ’ όσους περισσότερους γίνεται ώστε να εορταστεί το Ιωβηλαίο στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Παράλληλα, το Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησε μια σειρά από αυτοκόλλητα που περιλαμβάνουν μια διαφορετική εκδοχή του «PJ» που κλείνει το μάτι και έχει ένα κολάρο που γράφει «70».

Με πληροφορίες Daily Mail & Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Διεθνή / Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Ο Πάπας θα επισκεφθεί το τέμενος Σουλτάν Αχμέτ και ακολούθως το Φανάρι, όπου θα παρακολουθήσει δοξολογία, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM