Πήρε μεταχειρισμένο καναπέ δωρεάν στο ίντερνετ και βρήκε μέσα 36.000 δολάρια

Πήρε μεταχειρισμένο καναπέ δωρεάν στο ίντερνετ και βρήκε μέσα 36.000 δολάρια Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, η οποία πήρε δωρεάν έναν καναπέ από έναν άγνωστο στο ίντερνετ, ανακάλυψε αργότερα κρυμμένα μέσα 36.000 δολάρια σε μετρητά.

Η Vicky Umodu έψαχνε στο Craigslist [ιστότοπος με μικρές αγγελίες] να αγοράσει έπιπλα για το νέο της σπίτι, όταν βρήκε κάποια κομμάτια που κάποιος έδινε δωρεάν.

«Σκέφτηκα πως ίσως ήταν παγίδα και αποφάσισα να τηλεφωνήσω», λέει.

Όπως πληροφορήθηκε, η οικογένεια χάριζε τα έπιπλα μετά τον πρόσφατο θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου.

«Μόλις μετακόμισα και δεν έχω τίποτα στο σπίτι μου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, οπότε μαζέψαμε τα έπιπλα και τα φέραμε σπίτι», πρόσθεσε.

Ωστόσο, όταν μετέφερε τα έπιπλα στο σπίτι της, παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο- κάτω από το μαξιλάρι ήταν κρυμμένα 36.000 δολάρια σε μετρητά.

Αμέσως ειδοποίησε την οικογένεια και προσφέρθηκε να επιστρέψει το ποσό και εκείνοι αντάμειψαν τη γενναιοδωρία της.

Η οικογένεια είπε ότι δεν ήταν σίγουρη γιατί υπήρχαν τόσα πολλά μετρητά στον καναπέ ενώ αργότερα ανακάλυψαν εκατοντάδες ακόμη δολάρια κρυμμένα στο σπίτι τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα

«Σημαντική η στήριξη του βασιλιά Κάρολου για τον ουκρανικό λαό», τόνισε η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας στην βασίλισσα Καμίλα - Με τον Κάρολο ασθενή η Καμίλα παίρνει τα ηνία του βασιλικού οίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το παλάτι διαψεύδει τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα αναρρώνει και είναι καλά

Διεθνή / Το παλάτι διαψεύδει τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα αναρρώνει και είναι καλά

Με νέες δηλώσεις το παλάτι του Κένσινγκτον υποστηρίζει πως η πριγκίπισσα είναι καλά και θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα τον προκαθορισμένο χρόνο, δηλαδή μετά το Πάσχα - Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τα βραβεία BAFTA, στις 18 Φεβρουαρίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ