Πέθανε ο Τσιμς- Ο viral σκύλος που έδωσε έμπνευση για memes

Πέθανε ο Τσιμς - Ο viral σκύλος του διαδικτύου έπειτα από μάχη με τον καρκίνο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πέθανε ο Τσιμς, ο σκύλος που είχε viral στο διαδίκτυο, όπως επιβεβαίωσαν οι ιδιοκτήτες του μέσω των social media το Σάββατο.

Ο 12χρονος σκύλος, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μπάλτσε, ανήκει στη φυλή Shiba Inu. Τους τελευταίους μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας.

«Ο Μπάλτσε κοιμήθηκε στις 18 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της τελευταίας επέμβασης θωρακοκέντησης», αναφέρεται στην ανάρτηση μέσω της οποίας ανακοινώθηκε ο θάνατός του σκύλου. «Αρχικά, θέλαμε να κανονίσουμε χημειοθεραπεία ή άλλη πιθανή θεραπεία γι' αυτόν μετά από αυτή την επέμβαση, αλλά τώρα είναι πολύ αργά». Οι ιδιοκτήτες του Τσιμς ζητούν από τον κόσμο να τον θυμάται με χαρά. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους, οι ιδιοκτήτες του σκύλου ζήτησαν από τους θαυμαστές του να μην είναι λυπημένοι και να θυμούνται τη χαρά που προσέφερε ο Τσιμς σε πολλούς ανθρώπους.

«Μην είστε λυπημένοι. Θυμηθείτε τη χαρά που προσέφερε ο Μπάλτσε στον κόσμο. Ένα Shiba Inu με ένα στρογγυλό χαμογελαστό πρόσωπο που συνδέει εσάς και εμένα, βοήθησε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έφερε πολλή χαρά σε πολλούς από εσάς, αλλά τώρα η αποστολή του ολοκληρώθηκε», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Πιστεύω ότι τρέχει ελεύθερα στον ουρανό και απολαμβάνει ένα νόστιμο γεύμα με τους νέους του φίλους. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ελπίζω να συνεχίσει να φέρνει χαρά σε όλους στον διαδικτυακό κόσμο, αυτό είναι το μόνο ταπεινό μου αίτημα».

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ευχαρίστησαν το ιατρικό προσωπικό που στήριξε το σκύλο κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του τους τελευταίους έξι μήνες.

Λόγω της ασθένειας του Τσιμς, προϊόντα με την εικόνα του διάσημου σκύλου πωλούνταν μέσω της ιστοσελίδας του για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ακριβές θεραπείες του και, τώρα που πέθανε, τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη άλλων ζώων.

Η ιδιοκτήτριά του ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της για την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία τους και ανέφερε ότι «τα χρήματα των δωρεών και οι ορειχάλκινες καρφίτσες που συγκέντρωσα για τα ιατρικά έξοδα θα δοθούν τώρα σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα ζώα. Σας ευχαριστώ όλους. Ο Μπάλτσε ξέρει πόσο πολύ αγαπήθηκε από όλους σας».

Με πληροφορίες από marca

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ