Σκύλος έφαγε το διαβατήριο γαμπρού, μέρες πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για τον γάμο

Σκύλος έφαγε το διαβατήριο γαμπρού, μέρες πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για τον γάμο Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

To «μου έφαγε ο σκύλος το διαβατήριο» δεν θα ήταν καλή δικαιολογία για να εξηγηθεί η άθλια κατάσταση ενός ταξιδιωτικού εγγράφου στο αεροδρόμιο, αλλά αυτή ήταν η αλήθεια στην περίπτωση ενός άνδρας από τη Βοστώνη.

Ο Donato Frattaroli τακτοποιούσε μερικές εκκρεμότητες για την πτήση του στην Ιταλία, όπου θα πήγαινε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του για να παντρευτούν, όταν συνειδητοποίησε πως η σκυλίτσα τους, η Chickie είχε μασουλήσει το διαβατήριό του.

Ειδικότερα, είχε πάει στο δημαρχείο για να τελειώσει κάποια διαδικαστικά και όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε πως το golden retriever είχε φάει μέρος του εγγράφου. Και αυτό, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο. 

Λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου, ο Donato και η αγαπημένη του αποφάσισαν να αποταθούν στις Αρχές για να ζητήσουν επιτάχυνση της διαδικασίας. 

«Είμαι τόσο στρεσαρισμένος» παραδέχθηκε ο μέλλων γαμπρός. Ενημέρωσε, ωστόσο, πως γερουσιαστές πιέζουν ώστε να βγει γρήγορα το διαβατήριο.

«Μακάρι, να πάνε όλα καλά» εύχεται, μέρες πριν το ταξίδι, που είναι προγραμματισμένο για αυτή την Παρασκευή

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το διαβατήριο εγκαίρως, αναγκαστικά θα μείνει στη Βοστώνη, ενώ η νύφη και οι καλεσμένοι θα κάνουν κανονικά το ταξίδι. 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM