Περισσότεροι από 700 φανς στην αγρυπνία του Έλβις Πρίσλεϊ - Για τα 43 χρόνια από τον θάνατό του

Περισσότεροι από 700 φανς στην αγρυπνία του Έλβις Πρίσλεϊ - Για τα 43 χρόνια από τον θάνατό του Facebook Twitter
Περισσότεροι από 700 φανς στην αγρυπνία του Έλβις - 43 χρόνια από τον θάνατό του
0

Περισσότεροι από 700 οπαδοί του Έλβις Πρίσλεϊ έχουν ήδη κλείσει θέση για να παραβρεθούν στην φετινή αγρυπνία για τα 43 χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά του rock 'n' roll, Έλβις Πρίσλεϊ.

Η αγρυπνία, όπως κάθε χρόνο θα τελεστεί στη Graceland στο Μέμφις του Τενεσί με τους φανς να περπατούν δίπλα από τον τάφο του Έλβις κρατώντας αναμμένα κεριά στα χέρια.

Εκεί όπου πέθανε, στο αρχοντικό του στις 16 Αυγούστου του 1977.

Φέτος, ωστόσο, η αγρυπνία έχει περιοριστεί λόγω του κορωνοϊού και θα παραβρεθούν μόλις 720 φανς, τηρώντας τις προφυλάξεις ασφαλείας και τα πρωτόκολλα για κοινωνική απόσταση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στην ιστοσελίδα της Graceland.

Η αγρυπνία είναι κυρίαρχο γεγονός στην επονομαζόμενη και «Εβδομάδα του Έλβις», που ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Περισσότεροι από 700 φανς στην αγρυπνία του Έλβις Πρίσλεϊ - Για τα 43 χρόνια από τον θάνατό του Facebook Twitter
Αγρυπνία για τον Έλβις Πρίσλεϊ (φωτογραφία Αρχείου)
Περισσότεροι από 700 φανς στην αγρυπνία του Έλβις Πρίσλεϊ - Για τα 43 χρόνια από τον θάνατό του Facebook Twitter
Οι φανς του Έλβις Πρίσλεϊ (Φωτογραφία Αρχείου)
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM