Παρολίγον νέα τραγωδία για αεροσκάφος της Malaysia Airlines

Παρολίγον νέα τραγωδία για αεροσκάφος της Malaysia Airlines Facebook Twitter
3

H Malaysia Airlines θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο δοκιμαζόμενη εταιρεία τον τελευταίο χρόνο, αφού τα συνεχή προβλήματα στις πτήσεις των αεροσκαφών της, δεν λένε να σταματήσουν.

Το κακό τρίτωσε την Τετάρτη στο αεροδρόμιο της Αδελάιδας στην Αυστραλία, όπου η πτήση της Malaysia Airlines με αριθμό 136 και προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ σταμάτησε δευτερόλεπτα πριν απογειωθεί.

Ο λόγος ήταν ότι αν επιχειρούνταν η προγραμματισμένη απογείωση, το αεροσκάφος θα συγκρούονταν στον αέρα με αεροσκάφος της Tigerair που προσγειωνόταν εκείνη ακριβώς τη στιγμή και θα μιλούσαμε ίσως για εκατοντάδες νεκρούς.

Το αεροσκάφος της Malaysia Airlines πέταξε μετά από αναμονή μισής ώρας για να κρυώσουν τα φρένα του.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από app της επιθυμίας σε app της ισχύος: το Grindr μπαίνει στον κόσμο του Τραμπ

Διεθνή / Από app της επιθυμίας σε app της ισχύος: το Grindr μπαίνει στον κόσμο του Τραμπ

Το Grindr δεν είναι πια μόνο μια εφαρμογή γνωριμιών: επενδύει σε λόμπινγκ, αποκτά δικό του μηχανισμό επιρροής στην Ουάσινγκτον και πλησιάζει όλο και περισσότερο έναν πολιτικό κόσμο που έχει ήδη επιστρέψει εχθρικός απέναντι στα LGBTQ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
νομίζω πρέπει να κάνουν έναν αγιασμό, ένα τρισάγιο...έναν εξορκισμό...κάτι τέλος πάντων μήπως και φύγει η γρουσουζιά από την εταιρεία..μήπως και σωθεί ο κοσμάκης που ταξιδεύει με την εταιρεία!!