Πάπας Φραγκίσκος: «Δεν είμαι καλά», είπε σε ραβίνους

Πάπας Φραγκίσκος: Παρουσίασε ξανά αδιαθεσία - «Δεν είμαι καλά σήμερα» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Αδιαθεσία ένιωσε ξανά σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά τη διάρκεια συνάντησης με ραβίνους. 

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Πάπας Φραγκίσκος, έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί τρεις φορές σε νοσοκομείο, με την τελευταία τον Ιούνιο εξαιτίας μίας χειρουργικής επέμβασής στο έντερο. 

Σήμερα ένιωσε ότι δεν νιώθει καλά, κατά τη διάρκεια της ακρόασης του ποντίφικα με τους Ευρωπαίους ραβίνους. Ο Ποντίφικας ακουγόταν κουρασμένος, όπως επισημαίνει ο ιταλικός Τύπος.

«Καλημέρα, σας χαιρετώ όλους και σας καλωσορίζω. Σας ευχαριστώ για αυτή την επίσκεψη που μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά τυχαίνει να μην είμαι καλά με την υγεία μου και για το λόγο αυτό προτιμώ να μην διαβάσω την ομιλία, αλλά να σας δώσω ένα αντίγραφο», τους είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι δήλωσε ότι ο πάπας Φραγκίσκος είναι απλώς λίγο κρυωμένος.

«Ήθελε να συναντήσει τους ραβίνους και για τον λόγο αυτό τους παρέδωσε την ομιλία του γραπτή. Κατά τα άλλα το πρόγραμμά του συνεχίζεται κανονικά», πρόσθεσε ο Μπρούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στο Στόουνχεντζ για το θερινό ηλιοστάσιο

Διεθνή / Θερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ: Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το θέαμα

Το εμβληματικό νεολιθικό μνημείο προσελκύει κάθε χρόνο στο θερινό ηλιοστάσιο πλήθη επισκεπτών που γοητεύονται από τη μοναδική του ατμόσφαιρα και τη συμβολική του αρχιτεκτονική
LIFO NEWSROOM