Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης σε σάλτσα: Ένας από τους «πιο τρελούς διαγωνισμούς», επέστρεψε

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης σε σάλτσα: Ένας από τους «πιο τρελούς διαγωνισμούς» επέστρεψε Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Φαντεζί ρούχα, πάλη και σάλτσα. Αυτές οι λέξεις συνοψίζουν έναν από τους «πιο τρελούς “γαστρονομικούς” διαγωνισμούς στον κόσμο», όπως τον περιγράφουν οι διοργανωτές του: το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης σε σάλτσα. 

Ο διαγωνισμός επέστρεψε, έπειτα από «διάλειμμα» δύο χρόνων, εξαιτίας της πανδημίας. Η 12η έκδοσή του διεξήχθη τη Δευτέρα, στην παμπ Rose 'N' Bowl στο Λάνκασιρ της Βρετανίας. Πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς με αυτό τον τρόπο συγκεντρώνονται χρήματα για την ενίσχυση νοσοκομείου της περιοχής. 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης σε σάλτσα: Ένας από τους «πιο τρελούς διαγωνισμούς» επέστρεψε Facebook Twitter
Η νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών, Ίμοτζεν Γιανγκ (Φωτ.: Getty Images)

Οι όροι είναι σχετικά απλοί. Οι διαγωνιζόμενοι μετέχουν σε αγώνες πάλης δύο λεπτών, μέσα σε «πισίνα» γεμάτη σάλτσα. Κερδίζουν πόντους για το πόσο ευφάνταστα είναι ρούχα που επιλέγουν, τη διασκέδαση που προσφέρουν και την ικανότητά τους να παλέψουν. Όσοι προκρίνονται συνεχίζουν, μέχρι την ανάδειξη του τελικού νικητή. Και βέβαια, όλοι γίνονται… χάλια, ακόμη και οι διαιτητές. 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης σε σάλτσα: Ένας από τους «πιο τρελούς διαγωνισμούς» επέστρεψε Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images

Άνθρωποι ήρθαν «από παντού» για να παρακολουθήσουν και να μετάσχουν, δήλωσε η επικεφαλής της παμπ, Κάρολ Λόου. Νικητές φέτος ήταν ο Λόιντ Κλάρκσον στους άνδρες και η Ίμοτζεν Γιανγκ στις γυναίκες. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM