Όζι Όζμπορν: «Αγκάλιασέ με σφιχτά» – Τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει

Όζι Όζμπορν: «Αγκάλιασέ με σφιχτά» – Τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Όζι Όζμπορν / Getty Images
0

Η Σάρον Όσμπορν παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του θρύλου της metal, Όζι Όσμπορν.

Η Σάρον Όσμπορν, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη στο Piers Morgan Uncensored, μοιράστηκε για πρώτη φορά τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον σύζυγό της, Όζι Όσμπορν πριν φύγει από τη ζωή τον Ιούλιο, σε ηλικία 76 ετών.

Η 73χρονη, μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του. Όπως αποκάλυψε, ο Όζι φαινόταν να νιώθει ότι το τέλος πλησίαζε.

Το βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, ήταν ανήσυχος και ξυπνούσε συχνά. Κάποια στιγμή την ξύπνησε λέγοντάς της «Φίλησέ με, αγκάλιασέ με σφιχτά». Αυτές ήταν και οι τελευταίες λέξεις που της είπε.

«Αν μόνο του έλεγα ότι τον αγαπώ λίγο περισσότερο, αν τον κρατούσα λίγο πιο δυνατά», είπε η Σάρον, συγκλονισμένη από τη σκέψη ότι εκείνη η νύχτα ήταν η τελευταία τους.

Σύμφωνα με τη Σάρον, τις ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Όζι μιλούσε για έντονα, παράξενα όνειρα. «Έβλεπα ανθρώπους που δε γνώριζα», της έλεγε.
Όταν τον ρώτησε ποιους εννοεί, απάντησε: «Διάφορους ανθρώπους, περπατώ και τους βλέπω κάθε βράδυ. Με κοιτούν, αλλά κανείς δε μιλά».

Για τη Σάρον όμως, ήταν ξεκάθαρο. «Το ήξερε, ήταν έτοιμος», κατέληξε.

Μετά τον θάνατό του, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη συνεχιζόμενη θλίψη της. Μάλιστα σε podcast τον Νοέμβριο, παραδέχτηκε πως δυσκολεύεται να κοιμηθεί μόνη της και ότι «μισεί το να πηγαίνει για ύπνο το βράδυ».

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM