Ουκρανία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Χερσώνας

Ουκρανία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Χερσώνας Facebook Twitter
0

Ο διορισμένος από τη Ρωσία αναπληρωτής κυβερνήτης της Χερσώνας, Κιρίλ Στρεμούσοφ, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αναφέρουν τοπικοί αξιωματούχοι και μέσα ενημέρωσης.

Ο Στρεμούσοφ διορίστηκε στη θέση του δύο μήνες μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ήταν ένας από τους υποστηρικτές της ρωσικής κατοχής και έγινε γνωστός για τις επιθετικές δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κυβερνήτης της Χερσώνας Βλαντίμιρ Σάλντο δήλωσε ότι ο ο 45χρονος σκοτώθηκε, αλλά Ουκρανοί αξιωματούχοι εξέφρασαν σκεπτικισμό για τις αναφορές αυτές, οι οποίες δεν μπορούν να επαληθευτούν ανεξάρτητα.

«Είναι αλήθεια», ανέφερε η σχετική υπηρεσία Τύπου, όπως μεταδίδει το Tass, το οποίο αναφέρει ότι προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλέστηκε αξιωματούχους που ανέφεραν ότι το δυστύχημα συνέβη σε δρόμο μεταξύ της πόλης Χερσώνα και του Αρμιάνσκ, μιας πόλης στα νοτιοανατολικά της Κριμαία.

Με πληροφορίες BBC & Tass

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνοδος ΕΕ - Ουκρανίας: Yποσχέσεις για επιπλέον υποστήριξη αλλά όχι ταχεία ένταξη στην Ένωση

Διεθνή / Σύνοδος ΕΕ - Ουκρανίας: Yποσχέσεις για επιπλέον υποστήριξη αλλά όχι ταχεία ένταξη στην Ένωση

Ο Ζελένσκι ζητά από την ΕΕ περισσότερα τιμωρητικά μέτρα σε βάρος της Ρωσίας, όμως οι νέες κυρώσεις που ετοιμάζονται θα υπολείπονται των αιτημάτων της κυβέρνησής του
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ