Ουκρανία: Ο Πρόεδρος θα εξετάσει το αίτημα να κάνει Πρωθυπουργό τον Darth Vader

Ουκρανία: Ο Πρόεδρος θα εξετάσει το αίτημα να κάνει Πρωθυπουργό τον Darth Vader Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshekno είναι υποχρεωμένος πλέον  να εξετάσει επίσημα την πρόταση να ορίσει τον Darth Vader ως νέο πρωθυπουργό της χώρας, καθώς υπήρξε σχετικό αίτημα που ξεπέρασε τις 25 χιλιάδες υπογραφές, μέσω της ιστοσελίδας "Master Yoda Vladimirovich."

Ο Darth Vader Αλεξέγεβιτς είναι ένας βετεράνος της ουκρανικής πολιτικής που για χρόνια εκπροσώπησε          το Ιντερνετικό Κόμμα  της Ουκρανίας και ήταν υποψήφιος για αρκετά αιρετά αξιώματα ακόμα και για την προεδρία στις εκλογές του περασμένου έτους. Η υπόσχεση του Αλεξέγιεβιτς ήταν ότι θα αντιμετωπίσει τα πιεστικά προβλήματα της χώρας με τρόπο αντάξιο του κινηματογραφικού ήρωα από τον οποίο δανείστηκε το όνομα του. Μεταξύ των μεγάλων υποσχέσεων του ήταν ότι θα κάνει τα  Sith επίσημη γλώσσα της χώρας.

Όπως γράφει το Russia Today, το μεγαλύτερο εμπόδιο στην καριέρα του ήταν η νομική απαίτηση να δείξει το πρόσωπο του, απομακρύνοντας τη  μαύρη μάσκα του. Μέχρι τώρα αρνείται με αποτέλεσμα να  απαγορεύεται η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια.

Ο Ποροσένκο δεν πρόκειται πάντως να ορίζει τον Vader στη θέση που κατέχει τώρα  ο Arseny Yatsenyuk που δεν αισθάνεται πάντως σίγουρος στην καρέκλα του λόγω της λιτότητας και της οικονομικής κρίσης που διαβρώνουν την εμπιστοσύνη στην ουκρανική κυβέρνηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Διεθνή / Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Το προξενείο της χώρας στην Αγία Πετρούπολη επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές ώστε να διασφαλίσει ότι ο άνδρας αυτός θα λάβει προξενική βοήθεια, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό – Απειλές περικοπής ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό

Η κυβέρνηση Τραμπ προχωρά σε αυστηρά μέτρα κατά κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων, κατηγορώντας τα για αντισημιτισμό και απειλώντας να κόψει δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
LIFO NEWSROOM