Όταν Πούτιν και Μπους χόρευαν ρωσικά τραγούδια -Γελούσε μαζί τους η Λόρα Μπους

Όταν Πούτιν και Μπους χόρευαν ρωσικά τραγούδια -Γελούσε μαζί τους η Λόρα Μπους Facebook Twitter
Το Κρεμλίνο θύμισε σε Μπους και Πούτιν τα παλιά (Πηγή φωτό: EPA)
0

Το Κρεμλίνο αποφάσισε να κάνει throwback, θυμίζοντας το «ξεφάντωμα» του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, πριν από 12 χρόνια.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των δύο δεκαετιών του Πούτιν στην εξουσία- τόσο στη θέση του προέδρου όσο και σε εκείνη του πρωθυπουργού της Ρωσίας- το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα αρχειακό υλικό. Μεταξύ άλλων, ήταν και ένα βίντεο από 2008, στο οποίο ο Πούτιν και ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους χόρευαν ρωσικό δημοτικό τραγούδι.

Στο βίντεο, ο Πούτιν χορεύει επί της σκηνής, πιασμένος σε κύκλο με γυναίκες που φορούν παραδοσιακές στολές. Ο Μπους, κάτω από το σκηνή, προσπαθεί- μάταια- να ακολουθήσει τον ρυθμό, επιδεικνύοντας τις δικές του χορευτικές κινήσεις. Αυτή που το διασκέδασε περισσότερο πάντως ήταν η Λόρα Μπους αφού η κάμερα πιάνει την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ξεκαρδισμένη στα γέλια.

 

Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη του Μπους στο Σότσι, το 2008. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που Πούτιν και Μπους συναντήθηκαν ως πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ αντίστοιχα, αφού ένα μήνα αργότερα ο Ρώσος έγινε πρωθυπουργός της χώρας του.

Με πληροφορίες από Moscow Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ