Οι παίκτες του Cyberpunk 2077 κάνουν σεξ με τον χαρακτήρα του Κιάνου Ριβς και οι δημιουργοί τους ζητούν ευγενικά να σταματήσουν

Οι παίκτες του Cyberpunk 2077 κάνουν σεξ με τον χαρακτήρα του Κιάνου Ριβς και οι δημιουργοί τους ζητούν ευγενικά να σταματήσουν Facebook Twitter
0

Οι δημιουργοί του βιντεοπαιχνιδιού Cyberpunk 2077 στη CD Projekt Red ζητούν ευγενικά από τους online παίκτες να σταματήσουν να κάνουν σεξ με τον εικονικό Κιάνου Ριβς. 

Ένας από τους φανς του παιχνιδιού διαμόρφωσε ένα "mod" που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κάνουν εικονικό σεξ με τον χαρακτήρα που βασίστηκε στον ηθοποιό και με τον οποίο μοιράζεται σχεδόν απόλυτη εμφανισιακή ομοιότητα. Ο Τζόνι Σίλβερχαντ, ένας από τους προγραμματιστές που ανέπτυξαν το video game δήλωσε πρόσφατα στο PC Gamer ότι το περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται με τρόπο που ενδεχομένως να βλάπτει τρίτους. 

«Για τους χαρακτήρες που φτιάξαμε εντός παιχνιδιού, επιτρέψαμε ευρύτατα τις προσαρμογές κατά βούληση στους παίκτες ώστε να διασκεδάζουν. Για τα μοντέλα αληθινών ανθρώπων όμως - τους οποίους προσκαλέσαμε να συμμετάσχουν στο παιχνίδι - ζητάμε ευγενικά να συγκρατηθείτε από το να τους χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε περίσταση που θα μπορούσε να κριθεί προσβλητική αν δεν έχετε την ρητή άδειά τους». 

Στο παιχνίδι, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν και να επιλέγουν την εξωτερική εμφάνιση των χαρακτήρων τους, διαμορφώνοντας κατά το δοκούν όλες τις ανατομικές λεπτομέρειες από τα χαρακτηριστικά του προσώπου έως και τα γεννητικά τους όργανα. 

Ο χαρακτήρας του Ριβς έχει μία σκηνή σεξ που δεν τροποποιείται και εκτυλίσσεται στις οθόνες μέσα από τα δικά του μάτια. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού ελπίζουν πως στο μέλλον, αυτή θα είναι και η μόνη σκηνή που θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ