Οι New York Times μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας

Οι New York Times μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας Facebook Twitter
0

Οι New York Times μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας σε βίντεο για την καταστροφική πυρκαγιά.

Η αμερικανική εφημερίδα εξέπληξε τους χρήστες της στο Facebook όταν μπέρδεψε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων με εκείνον της Κολωνίας σε ένα ρεπορτάζ για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Νοτρ-Νταμ. Ορισμένοι από τους αναγνώστες της παρέμειναν σε σύγχυση.

Προκειμένου να καλύψει την πυρκαγιά που κατέστρεψε την Παναγία των Παρισίων, η εφημερίδα δημοσιοποίησε ένα ρεπορτάζ βίντεο. Ωστόσο, στη θέση του διάσημου ναού του Παρισιού, εμφανίστηκε μια φωτογραφία του καθεδρικού της Κολωνίας.


Το βίντεο, που μεταδόθηκε μέσω Facebook το βράδυ της Δευτέρας, αποσύρθηκε αργότερα από τη σύνταξη της εφημερίδας.

Ωστόσο ορισμένοι χρήστες της σελίδας επισήμαναν το μπέρδεμα. Ανάμεσά τους, ορισμένοι που αρκέστηκαν να υπενθυμίσουν ότι επρόκειτο για τον καθεδρικό της Κολωνίας, ενώ άλλοι αντέδρασαν με ειρωνεία στο λάθος: «Ο καθεδρικός μας είναι μια χαρά, ευχαριστούμε!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM