Οι Καναδοί ταξιδεύουν με λιμουζίνες και ταξί για να αποφύγουν την καραντίνα

Οι Καναδοί επιλέγουν ταξί και λιμουζίνες για να αποφύγουν την καραντίνα Facebook Twitter
0

Ιδιαιτέρως δημοφιλή έχουν γίνει ταξί και λιμουζίνες στους Καναδούς, οι οποίοι τα επιλέγουν για να ταξιδέψουν στη χώρα τους, αποφεύγοντας έτσι τον περιορισμό στις διεθνείς μετακινήσεις που ισχύει μόνο για τις πτήσεις.

Οι πολίτες, που ταξιδεύουν οδικώς ή αεροπορικώς, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τεστ εντός τριών ημερών πριν την αναχώρησή τους αλλά και κατά την άφιξη. Ωστόσο εκείνοι που ταξιδεύουν με αεροπλάνο είναι επίσης υποχρεωμένοι να περάσουν έως και τρεις από τις απαιτούμενες 14 ημέρες καραντίνας σε κάποιο ξενοδοχείο.

Προκειμένου να αποφύγουν την καραντίνα, πολλοί Καναδοί χρησιμοποιούν υπηρεσίες μετακίνησης με ταξί ή λιμουζίνα για να ταξιδεύουν από αεροδρόμια των ΗΠΑ σε πολιτείες όπως η Νέα Υόρκη και μετά διασχίζουν τα σύνορα οδικώς. 

«Τηλεφωνούν από τις έξι το πρωί μέχρι τις 12 τη νύχτα», λέει ο Τζο Άρνετ, γενικός διευθυντής του 716 Limousine στο Buffalo της Νέας Υόρκης. «Είχαμε τόσες πολλές κλήσεις από άτομα που επιθυμούσαν να διασχίσουν οδικώς τα σύνορα, που αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε κάποιες από αυτές», πρόσθεσε στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία έχει πλέον περισσότερους Καναδούς πελάτες, τους οποίους επιστρέφει στα σπίτια τους στο Οντάριο, παρά Αμερικανούς.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Διεθνή / Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Από το πρωί της Τετάρτης, χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν δρόμους, πλατείες και σιδηροδρομικούς σταθμούς σε πολλές πόλεις, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και οδηγώντας σε τουλάχιστον 250 συλλήψεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη θέση της διοικήτριας της FED ενώ «μάχεται» για την απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη FED ενώ θα «μάχεται» ενάντια στην απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής μπλόκαρε προσωρινά τον Τραμπ από το να αποπέμψει την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της FED, έπειτα από καταγγελίες για απάτη σε στεγαστικά δάνεια
LIFO NEWSROOM