Οι πρώτες εικόνες του Λουίτζι Μαντζιόνε μετά από 7 μήνες

Οι εικόνες του Λουίτζι Μαντζιόνε μετά από 7 μήνες Facebook Twitter
0

Ο Λουίτζι Μαντζιόνε, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthCare, απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες, κατά την εμφάνισή του στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου φορώντας την καφέ στολή κράτησης και με χειροπέδες, υπό την ισχυρή παρουσία αστυνομικών. Οι φωτογραφίες από την αίθουσα του δικαστηρίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από το πρακτορείο Getty και δημοσιεύτηκαν σε διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την αμερικανική κοινή γνώμη, καθώς ο Mangione αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για την εν ψυχρώ δολοφονία του επικεφαλής της United HealthCare. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τη στιγμή της σύλληψής του, με τη δίκη να συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και της θέσης του θύματος στον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι εξελίξεις αναμένονται κρίσιμες τους επόμενους μήνες, καθώς η πλευρά της υπεράσπισης προετοιμάζει την στρατηγική της, ενώ οι εισαγγελικές αρχές επιμένουν ότι διαθέτουν ακλόνητα στοιχεία που τον συνδέουν με το έγκλημα.

Οι εικόνες του Λουίτζι Μαντζιόνε μετά από 7 μήνες Facebook Twitter
Οι εικόνες του Λουίτζι Μαντζιόνε μετά από 7 μήνες Facebook Twitter
Οι εικόνες του Λουίτζι Μαντζιόνε μετά από 7 μήνες Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

Διεθνή / «Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

«Διαβεβαιώνω όλους όσοι ανησυχούν και αισθάνονται προσβεβλημένοι ότι δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία πως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι Ελληνες φιλόσοφοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM