Οι BTS έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του νέου single τους και οι φαν τους το περίμεναν με τέτοια ανυπομονησία, που ήδη το «Butter» σπάει ρεκόρ στο YouTube.

 

Το βίντεο είχε πάνω 3,89 εκατομμύρια ταυτόχρονα views το βράδυ της Πέμπτης, όταν έκανε πρεμιέρα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχαν πετύχει οι BTS πέρυσι με το «Dynamite». Μέσα σε μία ώρα το νέο βίντεο κλιπ είχε ξεπεράσει τις 21 εκατομμύρια προβολές.

 

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών το «Butter» είχε φτάσει ξεπεράσει τις 112 εκατομμύρια προβολές, ένα ακόμη ρεκόρ. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το «Butter» αγγίζει τα 134 εκατ. views, ενώ έχει συγκεντρώσει 9,1 εκατομμύρια likes.

 

Τα μέλη της μπάντας-φαινόμενο της Κ-pop ελπίζουν ότι με το νέο τραγούδι θα κερδίσουν το πολυπόθητο Grammy. Πέρυσι ήταν υποψήφιοι- η πρώτη K-pop μπάντα που το πετυχαίνει αυτό- και τραγούδησαν στην τελετή απονομής, αλλά δεν ήταν ανάμεσα στους νικητές.

 

«Βεβαίως και θα θέλαμε να κερδίσουμε ένα Grammy. Αυτό ισχύει ακόμη και θέλουμε να δουλέψουμε προς αυτό με το “Butter” και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Suga.

 

Οι BTS θα ερμηνεύουν το νέο τραγούδι τους στα Billboard Music Awards τη Δευτέρα, όπου διεκδικούν βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες, οι περισσότερες υποψηφιότητες τους έως τώρα.

 

 

Με πληροφορίες από Forbes, ΑΠΕ