O Τζόνι Ντεπ μόλις έκανε τραγούδι τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ

O Τζόνι Ντεπ μόλις έκανε τραγούδι τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε ένα τραγούδι όπου περιγράφει την εμπειρία του από την πολύκροτη και χρονοβόρα δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κομμάτι που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου, είναι ένα από τα δύο που έχει γράψει ο ηθοποιός και περιλαμβάνονται σε ένα άλμπουμ με τίτλο «18», αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Βρετανό κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ. 

«Όταν ο Τζόνι κι εγώ αρχίσαμε να παίζουμε μαζί, πραγματικά πυροδοτήθηκε το νεανικό μας πνεύμα και η δημιουργικότητα. Αστειευόμασταν πως νιώθαμε ξανά 18 και κάπως έτσι αυτό έγινε και ο τίτλος του άλμπουμ» εξήγησε ο Μπεκ. 

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο «This is a Song for Miss Hedy Lamarr» είναι του Τζόνι Ντεπ. 

«Έμεινα κατάπληκτος. Αυτό το τραγούδι είναι ένας από τους λόγους γιατί ζήτησα από τον Ντεπ να κάνει άλμπουμ μαζί μου» παραδέχεται ο καλλιτέχνης.

«Είναι εκπληκτική τιμή να παίζω και να γράφω μουσική με τον Τζεφ, έναν από τους πραγματικά μεγάλους και κάποιον που έχω το προνόμιο να αποκαλώ αδερφό μου» ανταπέδωσε και με το παραπάνω τις φιλοφρονήσεις ο Ντεπ. 

Εκτός από τα δύο τραγούδια σε στίχους και μουσική του Ντεπ, στο άλμπουμ που ηχογραφείται τα τελευταία τρία χρόνια, περιλαμβάνονται 13 κομμάτια, μεταξύ αυτών διασκευές καλλιτεχνών της Motown καθώς και μπάντες ή τραγουδοποιοί όπως οι Beach Boys, Τζον Λένον, Velvet Underground.

Στο νέο λογαριασμό του στο TikTok που άνοιξε τον Ιούνιο, ο Ντεπ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του «φίλους» ένα βίντεο από την πρόσφατη περιοδεία με τον Μπεκ, ευχαριστώντας στη λεζάντα τους «πιο πολύτιμους, πιστούς και αμετακίνητους υποστηρικτές». 

Στο ίδιο ποστ που δημοσίευσε και στο Instagram, ο Ντεπ αποθεώνει τους θαυμαστές του, λέγοντας: «πήγαμε παντού μαζί, είδαμε τα πάντα μαζί. Περπατήσαμε τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, κι αυτό επειδή ενδιαφερθήκατε. Και τώρα θα προχωρήσουμε μαζί». 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM