Ο Τζίμι Φάλον ένωσε τις δυνάμεις του με δύο πολύ διάσημες φίλες του, την Αριάνα Γκράντε και την Megan Thee Stallion και σε ένα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι. 

 

Ο τίτλος του single είναι «It Was A… (Masked Christmas)» και, όπως είναι κατανοητό, αφορά τα Χριστούγεννα την εποχή του κορωνοϊού, με άφθονες αναφορές στις μάσκες, το Zoom και την ενισχυτική δόση του εμβολίου. 

 

«Νιώθω σχεδόν σαν να είμαι η Beyonce ή ο Drake», δήλωσε στο Associated Press ο Τζίμι Φάλον. «Πάντα ήθελα να κάνω έκπληξη με ένα single και τώρα συμβαίνει. Τόσο τρελή είναι η ζωή», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Tonight Show. 

 

Ο Φάλον εξήγησε ότι ήθελε να γράψει ένα τραγούδι με δόσεις χιούμορ, που να δείχνει πόσο δύσκολες ήταν οι περσινές γιορτές, αλλά και να λέει ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα. 

 

Γράφοντας το single, με τον παραγωγό Ido Zmishlany, είχε στο μυαλό του την Αριάνα Γκράντε. Όταν επικοινώνησε αρχικά μαζί της, δεν πήρε αμέσως απάντηση, καθώς η σταρ ήταν απασχολημένη με τις υποχρεώσεις της στο The Voice. 

 

Όμως, στα μέσα Οκτωβρίου, η Αριάνα Γκράντε ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Λατρεύω αυτό το τραγούδι. Ακούγεσαι υπέροχα. Πιστεύω ότι είναι τόσο αστείο. Ας το κάνουμε. Θα ηχογραφήσω αύριο στο στούντιο». 

 

Επίσης, ρώτησε ποιος θα κάνει τα κομμάτια ραπ του τραγουδιού, που στο demo τα ερμήνευε ο Φάλον. Έτσι, η Αριάνα Γκράντε έστειλε μήνυμα στην Megan Thee Stallion, που απάντησε: «Πλάκα μου κάνεις; Η Αριάνα και ο Τζίμι, οι δυο κολλητοί μου; Ας το κάνουμε». 

 

Ο Φάλον παραδέχεται ότι σοκαρίστηκε πόσο γρήγορα προχώρησαν τα πράγματα. «Πριν από μία εβδομάδα ήταν ένα τίποτα και τώρα δύο από τις μεγαλύτερες σταρ λένε “Ας παίξουμε και ας κάνουμε ένα βίντεο”», δήλωσε. 

 

Το θέμα του βίντεο ήταν πιο δύσκολο, λόγω των φορτωμένων προγραμμάτων που έχουν και οι τρεις τους. Έτσι, ο  Τζίμι Φάλον γύρισε τις σκηνές του με την Αριάνα Γκράντε στο Λος Άντζελες και εκείνες με την Megan Thee Stallion λίγες εβδομάδες αργότερα, στη Νέα Υόρκη. 

 

Όσο για το τι ελπίζει να πετύχει με το τραγούδι, ο παρουσιαστής δηλώνει: «Αν κάνουμε τους ανθρώπους να πάνε να κάνουν την ενισχυτική δόση ή να εμβολιαστούν, αυτό θα ήταν απίστευτο. Αν όχι, ελπίζω απλά να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν και να περάσουν καλά».