Ο Τζέισον Μόμοα ανάρτησε στο Instagram το νέο κοστούμι του Aquaman για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του υπερήρωα, «Aquaman and the Lost Kingdom».

 

Εκτός από την κλασική αμφίεση του Aquaman από την πρώτη ταινία, ο Μόμοα έδειξε και το νέο του «κοστούμι», το οποίο είναι γεμάτο με μεταλλικές λεπτομέρειες.

 

«Δεύτερος γύρος. Νέα αμφίεση. Περισσότερη δράση», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα.

 

Ο σκηνοθέτης του «Aquaman 2», James Wan δημοσίευσε επίσης την ίδια εμφάνιση στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι αυτός και ο σεναριογράφος David Leslie Johnson εμπνεύστηκαν από το μπλε κοστούμι του Aquaman από τη δεκαετία του '80.

 

Το «Aquaman and the Lost Kingdom» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Ως η ταινία με τα υψηλότερα κέρδη βασισμένη σε χαρακτήρα των DC Comics, η συνέχεια αναμένεται με αγωνία από τους θαυμαστές και τους επαγγελματίες της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

 

Εκτός από τον πρωταγωνιστή, στο «Aquaman and the Lost Kingdom» συμπρωταγωνιστούν οι Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II και Temuera Morrison.

 

 

Με πληροφορίες του Variety