Ο Τραμπ συζήτησε με τον εμίρη του Κατάρ για «την απειλή του Ιράν»

Ο Τραμπ συζήτησε με τον εμίρη του Κατάρ για «την απειλή του Ιράν» Facebook Twitter
EPA
1

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε σήμερα με τον εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάν, για την απειλή που εγείρει το Ιράν.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Τραμπ επέμεινε, μεταξύ άλλων, και στη σημασία επίλυσης της διένεξης ανάμεσα στα κράτη του Κόλπου.

«Οι ηγέτες συζήτησαν την ολοένα πιο απερίσκεπτη συμπεριφορά του Ιράν στην περιοχή και την απειλή που θέτει στην περιφερειακή σταθερότητα», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.


Ο Αμερικανός πρόεδρος συνομίλησε χθες με τον σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν για τη διαίρεση στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (ΣΣΚ), καθώς και άλλα περιφερειακά ζητήματα για τη Συρία και την Υεμένη.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο τρανς πρόσωπα γράφουν ιστορία στη Σκωτία — και η Βουλή αφαιρεί το φίλτρο φύλου από το site της

Διεθνή / Δύο τρανς πρόσωπα γράφουν ιστορία στη Σκωτία με την εκλογή τους και η Βουλή αφαιρεί το φίλτρο φύλου από το site της

Η Iris Duane και το Q Manivannan έγιναν τα πρώτα ανοιχτά τρανς μέλη του σκωτσέζικου κοινοβουλίου. Λίγες ημέρες αργότερα, το Holyrood αφαίρεσε από την ιστοσελίδα του το φίλτρο αναζήτησης με βάση το φύλο, μετά τις αντιδράσεις για την καταγραφή μιας τρανς γυναίκας και ενός non-binary προσώπου.
THE LIFO TEAM
Το Stonewall μπήκε στη λίστα με τους πιο απειλούμενους ιστορικούς τόπους των ΗΠΑ

Διεθνή / Το Stonewall μπήκε στη λίστα με τους πιο απειλούμενους ιστορικούς τόπους των ΗΠΑ

Το Εθνικό Μνημείο Stonewall στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνεται στη φετινή λίστα του National Trust for Historic Preservation, που εστιάζει σε τόπους συνδεδεμένους με αγώνες ισότητας, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη γύρω από τα LGBTQ+ δικαιώματα βρίσκεται ξανά υπό πίεση.
THE LIFO TEAM
ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια