Ο Τραμπ συζήτησε με τον εμίρη του Κατάρ για «την απειλή του Ιράν»

Ο Τραμπ συζήτησε με τον εμίρη του Κατάρ για «την απειλή του Ιράν» Facebook Twitter
EPA
1

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε σήμερα με τον εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάν, για την απειλή που εγείρει το Ιράν.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Τραμπ επέμεινε, μεταξύ άλλων, και στη σημασία επίλυσης της διένεξης ανάμεσα στα κράτη του Κόλπου.

«Οι ηγέτες συζήτησαν την ολοένα πιο απερίσκεπτη συμπεριφορά του Ιράν στην περιοχή και την απειλή που θέτει στην περιφερειακή σταθερότητα», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.


Ο Αμερικανός πρόεδρος συνομίλησε χθες με τον σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν για τη διαίρεση στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (ΣΣΚ), καθώς και άλλα περιφερειακά ζητήματα για τη Συρία και την Υεμένη.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια