ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει αυτήν την διαφήμιση με τις απαντήσεις του για τον κορωνοϊό

Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει αυτήν την διαφήμιση με τις απαντήσεις του για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
1

Η Super PAC, ένας από τους χορηγούς της εκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, κυκλοφόρησε μια διαφήμιση, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ πολεμά με νύχια και με δόντια. Και αφορά την αντίδρασή του στον κορωνοϊό.

Το βίντεο αντιπαραβάλει μια σειρά δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου να υποβαθμίζει την σοβαρότητα της πανδημίας δίπλα σε έναν πίνακα που δείχνει τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Στο τέλος του κλιπ, ο Τραμπ ακούγεται να αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την έλλειψη ελέγχων στις ΗΠΑ (σχόλια που έκανε στις 13 Μαρτίου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου), πριν εμφανιστεί το μήνυμα: «Η Αμερική χρειάζεται έναν ηγέτη που μπορούμε να εμπιστευθούμε».


Οι δικηγόροι του Τραμπ στέλνουν τώρα επιστολή στους τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας, ζητώντας τους να σταματήσουν να προβάλουν την επίμαχη διαφήμιση.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του διαφωνούν με την επιμέλεια σε έναν από τους λόγους του Τραμπ, στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας του στην Βόρεια Καρολίνα. Το μονταρισμένο βίντεο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο να λέει: «Κορωνοϊός. Αυτό είναι το καινούργιο τους hoax», αλλά στην του ομιλία ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει εκτός απ' τον Κορωνοϊό και την παραπομπή του και την έρευνα για ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές ως hoaxes. 

Λόγω του μοντάζ, οι δικηγόροι του Τραμπ χαρακτήρισαν την διαφήμιση ως «εμφανώς ψευδή και παραπλανητική».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
1

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ