O Tραμπ παρουσίασε το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ

O Tραμπ παρουσίασε το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ Facebook Twitter
2

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της προεκλογικής του εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας σε αυτό τις πιο αμφιλεγόμενες θέσεις του, που δεν του κόστισαν πάντως δημοσκοπικά, όπως αυτή της απαγόρευσης εισόδου των μουσουλμάνων, στις ΗΠΑ.

Στο σποτ ακούγεται ανδρική φωνή που υπενθυμίζει τις θέσεις του Τραμπ για τους μουσουλμάνους προβάλλοντας και τη φωτογραφία του ζευγαριού που διέπραξε την επίθεση στο Σαν Μπερναρντίνο (Καλιφόρνια) τον περασμένο μήνα με 14 νεκρούς.

«Θα κόψει αστραπιαία το κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους και θα τους πάρει τα πετρέλαιά τους» συνεχίζει η ανδρική φωνή στο σποτ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση ανεγείροντας ένα τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων (με το Μεξικό), (το κόστος) του οποίου θα πληρώσει το Μεξικό» συνεχίζει η φωνή.

Το διάρκειας 30 δευτερολέπτων σποτ τελειώνει με την εικόνα του υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών ο οποίος επαναλαμβάνει το σύνθημά του: Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της.

Ο Τραμπ, είχε περιοριστεί  έως σήμερα σε διαφημίσεις στα ραδιοφωνικά δίκτυα των τριών πολιτειών όπου θα αρχίσει η εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Διεθνή / Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Στην «ανοικτή επιστολή» της, η οργάνωση διακηρύσσει ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα «να αμυνθεί κατά ενός εχθρού που επιβάλλει τον πόλεμο στη χώρα μας και δεν σταματά τις επιθέσεις του».
LIFO NEWSROOM
Miss Universe 2025: Στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Διεθνή / Miss Universe 2025: Εκπρόσωπος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Η Fatima Bosch αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα αγενή συμπεριφορά από τον 60χρονο Nawat Itsaragrisil, ο οποίος την επέπληξε δημόσια με τον ισχυρισμό ότι η διαγωνιζόμενη δεν ανήρτησε προωθητικό περιεχόμενο στα social media
LIFO NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται τον «βαθύ σεβασμό» του για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM