Ο Τραμπ για το Obamacare κατά τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Ο Τραμπ για το Obamacare κατά τη συνάντηση με τον Τσίπρα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Μια ακόμα επίθεση στο σύστημα ασφάλισης που καθιέρωσε στην υγεία και την περίθαλψη, γνωστό ως «Obamacare», ο Μπαράκ Ομπάμα, εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο.


«Το obamacare πνέει τα λοίσθια, οι άνθρωποι δεν το χρησιμοποιούν, το obamacare είναι μια ντροπή για το έθνος μας» είπε ο πρόεδρος Τραμπ.

Μετά από αυτή την ερώτηση ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί άλλα ερωτήματα από δημοσιογράφους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM