Ο Τραμπ επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον σοβαρά άρρωστο αδελφό του - Με μάσκα

Ο Τραμπ επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον σοβαρά άρρωστο αδελφό του - Με μάσκα Facebook Twitter
Reuters
0

«Δύσκολες στιγμές» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ πως περνά ο αδερφός του που νοσηλεύεται σε νοσοκομείου της Νέας Υόρκης. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φορώντας προστατευτική μάσκα, επισκέφθηκε χθες τον μικρότερο αδελφό του Ρόμπερτ. 

Η επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου προέδρου, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα όταν έφτασε στο Πρεσβυτερινό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP που κάλυπτε το γεγονός.

«Έχω έναν εξαίσιο αδελφό. Έχουμε μία τρομερή σχέση για πολύ καιρό, από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά, αλλά ζει μια δύσκολη στιγμή», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον μικρότερο αδερφό του.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Ρόμπερτ νοσηλεύτηκε για πάνω από μια εβδομάδα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε άλλο νοσοκομείο του Μανχάταν, τον Ιούνιο.

Γεννημένος το 1948, ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι σοβαρά άρρωστος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου που δεν αναφέρονται όμως σε άλλες λεπτομέρειες. Ούτε ο Λευκός Οίκος, αλλά ούτε και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν γνωστοποιήσει από τι πάσχει ο Ρόμπερτ Τραμπ.

Ο Τραμπ επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον σοβαρά άρρωστο αδελφό του - Με μάσκα Facebook Twitter
Τα αδέρφια Τραμπ - Από αριστερά προς δεξιά: Ρόμπερτ, Ελίζαμπεθ, Φρεντ, Ντόναλντ και Μαριάν - TRUMP CAMPAIGN

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε την αναγκαστική τούτη παράκαμψη στη Νέα Υόρκη, μολονότι σχεδίαζε να περάσει το Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ του στο Μπέντμινστερ, στο γειτονικό Νιου Τζέρσεϋ.

Ο μικρότερος αδελφός του προέδρου είχε θέση αυξημένης ευθύνης στην οικογενειακή αυτοκρατορία ακινήτων, τον Οργανισμό Τραμπ.

Διαπρύσιος υπερασπιστής του μεγαλύτερου αδερφού του, ο Ρόμπερτ Τραμπ πρόσφατα προσπάθησε εις μάτην να αποτρέψει την έκδοση ενός βιβλίου από την ανιψιά του προέδρου, του οποίου η θεματολογία αναφερόταν στην οικογένεια των Τραμπ.

Το βιβλίο παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ παθολογικό ψεύτη και ναρκισσιστικό χαρακτήρα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ