Ο Τραμπ αναχώρησε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για τη Νέα Υόρκη- Αύριο αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες

Η στιγμή που ο Τραμπ αναχωρεί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για την Νέα Υόρκη- Για να του απαγγελθούν κατηγορίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος από τη Φλόριντα για να βρεθεί στη Νέα Υόρκη, όπου και αναμένεται να του απαγγελθούν καταγγελίες για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κληθεί προκειμένου να εμφανιστεί αύριο ενώπιων των δικαστικών αρχών της Νέας Υόρκης, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα για την υπόθεση χρηματισμού της πρωταγωνίστριας ταινιών για ενήλικες, Στόρμι Ντάνιελς κατά την προεκλογική περίοδο του 2016.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, που διώκεται ποινικά. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε από το Mar-a-Lago της Φλόριντα συνοδεία αυτοκινητοπομπής και αναμένεται να περάσει τη νύχτα στο Trump Tower στο Μανχάταν, πριν την εμφάνισή του αύριο στις αρχές.

Η υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς κι ο χρηματισμός από τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να προσέγγισε μέσω τρίτων την Στόρμι Ντάνιελς, στην οποία έδωσε 130.000 δολ., εξαγοράζοντας την σιωπή της για την σεξουαλική επαφή που είχαν το 2006.

Ο χρηματισμός της Στόρμι Ντάνιελς από πλευράς Ντόναλντ Τραμπ έγινε την εποχή που έκανε την προεκλογική του εκστρατεία το 2016, για την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.

Η Στόρμι Ντάνιελς έχει πει ότι πληρώθηκε για να σιωπήσει για μια σεξουαλική επαφή που είχε με τον Τραμπ σε ξενοδοχείο της λίμνης Τάχο το 2006. Ο Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο επιμένει ότι δεν είχε καμία τέτοια σχέση μαζί της.

Τα χρήματα σύμφωνα με τον ίδιο, δόθηκαν ως έξοδα νομικής υποστήριξης στον δικηγόρο του για τις συμβουλές του.

Με πληροφορίες του Sky News


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: 21χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε μία από τις συναυλίες της στη Βιέννη

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: Για τρομοκρατία κατηγορείται ο 21χρονος που σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε συναυλία της

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, διαδίδοντας προπαγανδιστικό υλικό μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων και βίντεο
THE LIFO TEAM