Ο Τραμπ αναχώρησε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για τη Νέα Υόρκη- Αύριο αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες

Η στιγμή που ο Τραμπ αναχωρεί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για την Νέα Υόρκη- Για να του απαγγελθούν κατηγορίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος από τη Φλόριντα για να βρεθεί στη Νέα Υόρκη, όπου και αναμένεται να του απαγγελθούν καταγγελίες για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κληθεί προκειμένου να εμφανιστεί αύριο ενώπιων των δικαστικών αρχών της Νέας Υόρκης, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα για την υπόθεση χρηματισμού της πρωταγωνίστριας ταινιών για ενήλικες, Στόρμι Ντάνιελς κατά την προεκλογική περίοδο του 2016.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, που διώκεται ποινικά. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε από το Mar-a-Lago της Φλόριντα συνοδεία αυτοκινητοπομπής και αναμένεται να περάσει τη νύχτα στο Trump Tower στο Μανχάταν, πριν την εμφάνισή του αύριο στις αρχές.

Η υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς κι ο χρηματισμός από τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να προσέγγισε μέσω τρίτων την Στόρμι Ντάνιελς, στην οποία έδωσε 130.000 δολ., εξαγοράζοντας την σιωπή της για την σεξουαλική επαφή που είχαν το 2006.

Ο χρηματισμός της Στόρμι Ντάνιελς από πλευράς Ντόναλντ Τραμπ έγινε την εποχή που έκανε την προεκλογική του εκστρατεία το 2016, για την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.

Η Στόρμι Ντάνιελς έχει πει ότι πληρώθηκε για να σιωπήσει για μια σεξουαλική επαφή που είχε με τον Τραμπ σε ξενοδοχείο της λίμνης Τάχο το 2006. Ο Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο επιμένει ότι δεν είχε καμία τέτοια σχέση μαζί της.

Τα χρήματα σύμφωνα με τον ίδιο, δόθηκαν ως έξοδα νομικής υποστήριξης στον δικηγόρο του για τις συμβουλές του.

Με πληροφορίες του Sky News


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Διεθνή / ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Παρότι οι αεροπορικές είχαν μόλις 48 ώρες για να τροποποιήσουν τα προγράμματά τους, δήλωσαν υποστηρικτικές προς το σχέδιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ασφάλεια
LIFO NEWSROOM
ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM