Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοπρατεί γεύμα μαζί του για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοπρατεί γεύμα μαζί του για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους Facebook Twitter
0

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοπρατεί μέσω του Διαδικτύου ένα γεύμα με τον ίδιο και τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες των πρόσφατων σεισμών που χτύπησαν την κεντρική Ιταλία.


«Επωφεληθείτε από ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι" γράφει ο ιστότοπος charitystars.com, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την προσφορά τους. «Κερδίστε τη σπάνια ευκαιρία να γευματίσετε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γνωστός ως ιδιοφυΐα της επικοινωνίας και δημοφιλής πολιτικός, είναι ένας στυλοβάτης της ιταλικής κοινωνίας και της πολιτικής», συνεχίζει ο ιστότοπος.

Σύμφωνα με την αγγελία, το γεύμα θα παρατεθεί στο Μιλάνο και ο νικητής δεν θα μπορεί να πάρει μαζί του περισσότερους από δύο συνδαιτυμόνες.


«Αγαπητοί φίλοι, αποφάσισα να με δανείσω σε δημοπρασία (...) γιατί πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες», έγραψε ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι στη σελίδα του στο Facebook. «Ελπίζω ότι η δημοπρασία αυτή θα πιάσει πολύ υψηλή τιμή, τα έσοδα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό», κατέληξε.

Ως ποσό εκκίνησης, ορίσθηκαν δέκα χιλιάδες ευρώ. Ο νικητής (τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων), κατέβαλε τελικά δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ. «Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στην βίλα του Άρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», γράφουν οι ιταλοί σχολιαστές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ