Ο σχεδιαστής Olivier Rousteing αποκάλυψε το μυστικό του- Τον σοβαρό τραυματισμό του από έκρηξη στο σπίτι του (Φωτογραφία)

Ο σχεδιαστής Olivier Rousteing αποκάλυψε το μυστικό του- Τον σοβαρό τραυματισμό του από έκρηξη στο σπίτι του (Φωτογραφία) Facebook Twitter
Ο Olivier Rousteing στο πρόσφατο σόου του Balmain στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (Πηγή φωτό Getty Images)
0

Ο διάσημος σχεδιαστής Olivier Rousteing του οίκου Balmain αποκάλυψε ένα μυστικό που έκρυβε εδώ και ένα χρόνο: τον σοβαρό τραυματισμό του έπειτα από έκρηξη στο σπίτι του, με συνέπεια να νοσηλευτεί. 

Ο Rousteing έκανε την αποκάλυψη με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Δημοσίευσε παράλληλα μία φωτογραφία του στην οποία το κεφάλι, τα χέρια και ο κορμός του είναι τυλιγμένα με γάζες, μετά το ατύχημα. 

«Επιτέλους νιώθω έτοιμος να το μοιραστώ αυτό. Το κρύβω για υπερβολικά πολύ καιρό και είναι ώρα να το μάθετε», γράφει στους 7 εκατομμύρια followers του ο σχεδιαστής μόδας. 

«Ακριβώς πριν από ένα χρόνο εξερράγη το τζάκι στο σπίτι μου. Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο νοσοκομείο Saint Louis του Παρισιού. Το ταλαντούχο προσωπικό αυτού του διάσημου νοσοκομείου, που αντιμετώπιζε έναν απίστευτο αριθμό περιπτώσεων κορωνοϊού την ίδια εποχή, με φρόντισε απίστευτα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά», συνεχίζει.  

«Έκανα τα πάντα για να κρύψω αυτή την ιστορία από όσους περισσότερους ανθρώπους ήταν δυνατό και προσπάθησα να κρατήσω το μυστικό με τις ομάδες και τους φίλους μου για υπερβολικά πολύ καιρό», γράφει ακόμη. 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος γιατί ντρεπόμουν τόσο, ίσως λόγω αυτής της εμμονής με την τελειότητα για την οποία είναι γνωστή η μόδα και λόγω δικών μου ανασφαλειών», σημειώνει. 

Αναρρώνοντας, γράφει ο σχεδιαστής, δούλευε μέρα και νύχτα για να ξεχάσει, προσπαθώντας να συνεχίσει να κάνει τον κόσμο να ονειρεύεται με τις συλλογές του. 

«Την ίδια ώρα έκρυβα τις ουλές με μάσκες, ζιβάγκο, μακριά μανίκια, ακόμη και πολλά δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλά μου, σε πολλές συνεντεύξεις ή φωτογραφήσεις», εξηγεί. 

«Και πραγματικά συνειδητοποίησα ότι η δύναμη των social media είναι να αποκαλύπτεις μόνο αυτό που θέλεις να δείξεις. Κατά κάποιο τρόπο μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε το δικό μας ιδιαίτερο αφήγημα, που αποφεύγει ό,τι δεν θέλουμε να δούμε ή να δείξουμε: αυτός είναι ο νέος κόσμος μας», παρατηρεί. 

Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, είναι θεραπευμένος, ευτυχισμένος και υγιής. «Συνειδητοποιώ πόσο αληθινά ευλογημένος είμαι και ευχαριστώ τον Θεό κάθε ημέρα της ζωής μου», γράφει και σημειώνει ότι το πρόσφατο σόου του δεν ήταν μόνο για τα 10 χρόνια του στον οίκο Balmain, αλλά και για την αναγέννησή του. 

«Σήμερα νιώθω τόσο ελεύθερος, τόσο καλά και τόσο τυχερός. Ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη», γράφει. 

Ο Rousteing καταλήγει λέγοντας ένα «βαθύ ευχαριστώ» στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όσους τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της μακράς ανάρρωσης και κράτησαν το μυστικό του. Κλείνει στέλνοντας το μήνυμα «Ποτέ μην τα παρατάτε, υπάρχει πάντα ο ήλιος μετά την καταιγίδα». 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ