Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πούλησε σπάνια Jaguar και δίνει τα έσοδα στην Ουκρανία

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πούλησε σπάνια Jaguar και δίνει τα έσοδα στην Ουκρανία Facebook Twitter
Φωτ: EPA/Pawel Supernak
0

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ διέθεσε μια Jaguar XK8 του 1999 από την συλλογή του για πώληση σε δημοπρασία, προκειμένου να βοηθήσει την Ουκρανία.

Το σπάνιο όχημα πουλήθηκε για 31.750 δολαρίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα δημοπρασιών Bring А Trailer, ανέφερε το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Όλα τα χρήματα θα μοιραστούν εξίσου στις οργανώσεις World Central Kitchen και Open Arms Ukraine, οι οποίες βοηθούν τους πληγέντες από τον πόλεμο Ουκρανούς.

Η Jaguar XK8 του 1999 διαθέτει κινητήρα 4.000 κυβικά, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και έχει διανύσει 48.200 χιλιόμετρα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε προγράμματα υποστήριξης της Ουκρανίας, ιδιαίτερα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CARE's Ukraine Crisis Fund, η οποία βοηθάει του Ουκρανούς.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ