Ο Ρίτσαρντ Γκιρ με την σύζυγο και τα παιδιά τους- Σε σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ με την σύζυγο και τους γιους τους- Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία Facebook Twitter
Φωτ.: @alejandragere/Instagram
0

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα μοιράστηκαν μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τους δυο μικρούς γιους τους, γιορτάζοντας την χθεσινή παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο 73χρονος ηθοποιός με την 39χρονη σύζυγό του, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα, ποζάρουν πλάτη δίπλα στη θάλασσα και εύχονται Καλά Χριστούγεννα στους φανς τους.

«Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας», έγραψε η Αλεχάντρα Σίλβα στη λεζάντα, που είναι δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «Αγάπη σε όλους» και τα hashtag #FelizNavidad και #MerryChristmas.

Το ζευγάρι έχει έναν γιο 3 ετών, τον Αλεξάντερ, και υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους τον Απρίλιο του 2020, αν και δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομά του.

Και τα δύο παιδιά τους είναι στραμμένα πλάτη στην κάμερα, ώστε να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ με την Αλεχάντρα Σίλβα είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων όσον αφορά την οικογενειακή τους ζωή και σπάνια μοιράζονται φωτογραφίες των παιδιών τους.

Αν και ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει λογαριασμό στα social media, η σύζυγός του μοιράζεται ενίοτε φωτογραφίες με τους γιους τους, αν και κρατάει πάντα κρυφά τα πρόσωπά τους.

Τον Οκτώβριο, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους γιους της να απολαμβάνουν μια μέρα σε ένα χωράφι με κολοκύθες, ενώ σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, είχε ανεβάσει ξανά φωτογραφία των παιδιών της για τα Χριστούγεννα του 2021.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά στις αρχές του 2017, αφού έβγαιναν μαζί για τέσσερα χρόνια.

Τον Μάιο του 2020 γιόρτασε την επέτειο του γάμου τους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την τελετή και μαι συγκινητική αφιέρωση στον σύζυγό της:

«Σήμερα είναι η μέρα που παντρεύτηκα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ, ξέρω ότι ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια! Βγαίνει από την καρδιά μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι μαζί σου, που μοιράζομαι αυτή τη ζωή μαζί σου, που είμαι η μητέρα των παιδιών μας, που είμαι φίλη σου, που είμαι η Σύζυγός σου! Με κάνεις τόσο ευτυχισμένη! Είσαι η αγάπη της ζωής μου».

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Σίντι Κρόφορντ από το 1991 μέχρι το 1995 και την Κάρεϊ Λόουελ από το 2002 μέχρι το 2016. Με την δεύτερη έχουν έναν 22χρονο γιο, τον Χόμερ. 

Η Αλεχάντρα Σίλβα έχει έναν γιο, τον Άλμπερτ, με τον πρώην σύζυγό της, Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διεθνή / Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ: Σήμερα η ψηφοφορία του ΟΗΕ λίγο πριν λήξει το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν

Τι προβλέπει το σχέδιο απόφασης που έχει υποβάλει το Μπαχρέιν με στόχο την προστασία της εμπορικής ναυσιπλοΐας μέσα και γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM