Ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει «νονός» σε μωρά γορίλες στη Ρουάντα

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει «νονός» σε μωρά γορίλες στη Ρουάντα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα χαρίσει ονόματα σε μωρά γορίλες την Παρασκευή στην ετήσια εκδήλωση της Kwita Izina στη Ρουάντα.

Η Kwita Izina είναι μια τελετή ονοματοδοσίας γοριλών της Ρουάντα που πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο.

Η εκδήλωση βασίζεται σε μια παράδοση αιώνων στην οποία οι κάτοικοι της Ρουάντα δίνουν ονόματα στα παιδιά τους παρουσία της οικογένειας και των φίλων τους.

Ο Κάρολος θα είναι ένας μόνο από τις 20 επιφανείς προσωπικότητες, που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Ωστόσο, θα συμμετάσχει μέσω βίντεο. Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε στη Ρουάντα τον Ιούνιο όπου και παρακολούθησε τη Σύνοδο των Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας (Chogm).

Η περιβαλλοντική του ευαισθησία είναι γνωστή εδώ και χρόνια.

Φέτος δε, είναι η 18η διοργάνωση της εκδήλωσης διατήρησης της Kwita Izina και η πρώτη φορά από το 2019, που η τελετή πραγματοποιείται δια ζώσης, καθώς οι εκδηλώσεις είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας.

Με πληροφορίες του BBc

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM